Lekker leven

Aflevering 59 | 19 november 2020

19 november 2020 17:15

Koken met Hugo! 

 

Sla is vooral bekend als cruciaal ingrediënt in een salade. Maar wist je dat deze bladgroente ook een heerlijke bite toevoegt aan jouw oerhollandse stamppot? Hugo legt in dit recept uit hoe je dat precies doet. Lees het hier.

Beauty make-over

Lotte wil haar moeder Lianne na een zware tijd weer eens zien stralen! Ze is een fantastische vrouw en oma die voor iedereen klaar staat en nu mag ze zelf wel eens in de spotlights staan. 

DIY: een wijnrek maken

Het wordt weer steeds gezelliger binnen en de feestdagen staan voor de deur en het is geen overbodige luxe om de wijnvoorraad weer aan te vullen. Martine maakt vandaag een wijnrek waarbij je in één oogopslag kunt zien wat je in huis hebt. Lees hier hoe je hem zelf maakt. 

Financiële tips

Stel, je bent ontzettend blij met je huis maar je zou toch graag wat aanpassingen willen. Een verbouwing kost geld en daar heb je een waarschijnlijk een extra hypotheek voor nodig, maar hoe krijg je dat voor elkaar en hoe zorg je dat de kosten niet de pan uit rijzen? Wij geven jou handige tips. Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Buitenkijken bij... 

Na een stevige verbouwing van hun dijkhuis was de tuin van Annette en Femke aan de beurt. Ze hebben van hun ruime tuin een speelse leeftuin gemaakt waarbij je het gevoel hebt dat je in de duinen bent.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore