Lekker leven

Aflevering 58 | 18 november 2020

18 november 2020 17:22

Koken met Hugo! 

Kook je mee met Hugo dan reis je de wereld - zelfs in coronatijden - over. Heerlijk toch? Vandaag maakt hij een rijkgevulde Japanse noedelsoep met geroosterde paddenstoelen. En speciaal voor de zoetekauwers doet hij er een Aziatisch dessert bij: kokospudding met passievrucht. Begint je maag er spontaan van te rammelen? Aan de slag!

Metamorfose (2/2)

Afgelopen maandag zag je hoe onze klusser Patrick een waanzinnig tv-meubel maakte voor Michelle en Thomas in Leiden. Vandaag gaat hij verder en krijgt hij hulp van styliste Denise om de woonkamer persoonlijker en sfeervoller te maken. Bekijk hier het resultaat.

Natuurfoto's maken

Ben jij ook zo gek op van die prachtige natuurfoto’s waar het licht precies goed valt? Maar hoe maak je die nou? Vandaag lopen we een dagje mee met fotograaf Sjoerd die ons verteld hoe je een prachtige herfstfoto kunt maken...en dat met je telefoon. Zijn tips nog even teruglezen? Dat kan hier.

Nationale Boomfeestdag

Het is vandaag Nationale Boomfeestdag. Jawel, een feestdag ter ere van de boom. En om dat te vieren gaan we langs bij Franke, ecoloog en oprichter van stichting MEERgroen. Hij viert namelijk niet alleen vandaag, maar elke dag het belang van de boom.

Dierenarts Piet

En natuurlijk is dierenarts Piet er weer. Hij heeft dit keer een vogel meegenomen die bijna op elke plek in de wereld te vinden is... de duif! Lees hier alles over de duif. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore