Lekker leven

Aflevering 57 | 17 november 2020

17 november 2020 17:24

Koken met Hugo

Vandaag op het menu een AVG'tje: gebakken zalm met pepermayonaise, aardappeltjes en venkelsalade. Trek er een half uur voor uit en je kan al aan tafel! Lees hier het recept.

Binnenkijken bij...

In het Gelderse Elst hebben Karen en Jerino voor de tweede keer een nieuwbouwhuis gekocht. Ze snappen best dat oude huizen een bepaalde charme hebben maar zelf willen ze de indeling en sfeer vanaf het eerste moment in eigen hand hebben. Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Galit aan de schoonmaak

Vorige week bleek het opruimen van de woonkamer van een studentenhuis een grote uitdaging voor opruimcoach Galit, maar dat was nog een makkie in vergelijking met was zij vandaag gaat doen... dit keer is de keuken namelijk aan de beurt!

Woon jij nou ook in een studentenhuis of heb je een zoon of dochter die ook wel wat hulp kunnen gebruiken? Geef je dan op!

Balkonmetamorfose

En Tom heeft deze week een kleine klus máár met een groot effect, hij gaat namelijk het balkon van Elvira een make over geven. Dat het niet makkelijk is om een balkon leuk aan te kleden, daar weet Elvira alles van. Ze heeft nu een kaal balkon waar ze vooral sfeer en privacy mist. Tom gaat naar Utrecht om haar daarmee te helpen. Bekijk hier het resultaat.

Zelf papier maken

Talitha gebruikt in Loosdrecht de eeuwenoude techniek van het papierscheppen. Van toiletpapier, blauwe belastingenveloppen of lege melkpakken kun je weer nieuw papier maken. Bekijk de uitzending terug op Videoland om te zien hoe ze dit doet

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore