Lekker leven

Aflevering 55 | 13 november 2020

13 november 2020 17:13 Aangepast: 16 november 2020 08:30

Borrelen met Hugo

Het is weer vrijdag dus Hugo maakt een heerlijke borrelplank. Dit keer een Libanese borrelplank met daarop een auberginedip, kaaspasteitjes en kippenvleugels met citroen. Hier vind je het recept!

Binnenkijken bij...

Amber en Tim kochten zeven jaar geleden een sterk verouderd jaren 30 huis in Heemstede. Zonder echt te weten waar ze aan beginnen, gaan ze zelf verbouwen. Drie jaar later is de woning hun droomhuis.

Dennis gaat paardrijden

Groepslessen zijn nu niet mogelijk en er gelden veel restricties bij sporten, Dus zoeken we naar nieuwe manieren van bewegen en proberen we nieuwe sporten uit. Sporttrainer Dennis onderzoekt of paardrijden een fijne workout is. Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Verpakkingsvrij boodschappen doen

We recyclen papieren en plastic verpakkingen zodat er nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. Maar hoe handig zou het zijn als je bestaande verpakkingen zelf gewoon kunt laten hervullen? Met dat idee begon Jouri.

Tuintips van Tom

Nu het kouder wordt is het belangrijk om de planten in je tuin of op je balkon goed te beschermen. En wie kan daar nou beter over adviseren dan Tom? Lees hier zijn tips terug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore