Lekker Leven

Aflevering 53 | 11 november 2020

11 november 2020 17:16

Vandaag niet alleen een overheerlijk recept op het menu, maar ook o.a. een binnenkijken bij en metamorfose. Genoeg inspiratie!

Koken met Hugo!

Krokant gebakken Hollandse geitenkaas met een uien-vijgencompôte en frisse herfstsalade, hoe klinkt dat? Hugo legt je stap voor stap uit hoe je dit herfstige lekkers op tafel tovert. Het recept vind je hier.

Metamorfose (2/2): sfeervolle zolder met handig washok

Maandag was onze klusser Patrick al druk in de weer met het washok en de slaapzolder van het Almerense stel Nancy en Danny. Vandaag maakt Patrick samen met styliste Wendy de hotel chique zolder met Balinese touch af. Eén die mag worden gezien! Bekijk hier hoe het is geworden.

Huisdier gezocht?

Ratten. Je kent ze vooral als ongedierte. Als kruipgraag dier dat menigeen de stuipen op het lijf jaagt. Toch wil dierenarts Piet je laten zien dat het ook hartstikke slimme, ondernemende huisgenoten zijn. Meer over dit sociale knaagdier te weten komen? Je leest het hier.

DIY: mozaïekonderzetters maken

Mozaïeken ouderwets freubelen? De Amsterdamse Tessa bewijst met haar mozaïekatelier dat het hip is. Van onderzetters tot spiegels, ze weet elk item tot ware mozaïekkunstwerken te maken. Zie hier hoe ze te werk gaat.

Buitenkijken bij

Hoofdtuinier Rogier showt met trots de zeldzame bloemen en planten die de Hortus Botanicus in Leiden rijk is. Bovendien deelt hij leuke weetjes over planten die jij misschien ook wel thuis hebt staan. Kijk het item hier terug.

In deze aflevering

Van slapen in een washok naar luxe hotelsfeer

- Koken met Hugo! Hollandse geitenkaas met een uien-vijgencompôte en frisse herfstsalade

- Ratten als huisdier? Dit wil je over deze sociale diertjes weten

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore