Lekker Leven

Aflevering 41 | 26 oktober 2020

26 oktober 2020 17:03

Koken met Hugo

Hugo gaat voor makkelijk op de maandag: linzenstoof met worst. En nu de 'r' weer in de maand zit, kunnen we wel wat extra vitamines gebruiken. Daarom een frisse salade voor erbij. Nieuwsgierig hoe jij dit lekkers in elkaar flanst? Bekijk hier het recept.

Huisklus: smaakvolle speelkamer

Sander en Esther uit Vianen zitten al een klein jaar in een flinke verbouwing. Inmiddels zijn ze een prachtig huis rijker, op de speelkamer van de kids na. Een struikelblok nu ze aardig klusmoe zijn en de inspiratie op is. Onze klusser Patrick en styliste Lieke weten raad. Het eindresultaat zie je aanstaande woensdag! Uitzending gemist? Kijk het terug via Videoland.

Schoonmaaktips voor badkamer

Aan de boen in de badkamer zonder dat je hard hoeft te schrobben? Jazeker! Huishoudexpert Zamarra praat je bij over hoe je in een handomdraai afkomt van nare schimmel en kalkaanslag in je douche. Kind kan de was doen! Voor alle tips & tricks, klik hier.

Flower power

Vandaag lopen we een dag mee met tuinman Johan in het grootste bloempark van ons land. Samen met tientallen collega's plant hij jaarlijks ruim 7 miljoen bloembollen met Nederlandse roots. Een mega klus! En Johan heeft ook nog een paar fleurige tuin- en balkontips die je via Videoland kan terugkijken. Op een florissant voorjaar!

DIY: kastje voor haardhout

Het kwik daalt, dus we gaan weer vaker een beroep doen op de knusse openhaard. Maar waar laat je je haardhout? Tom maakt een hardhouten kastje waar je het in kan opbergen. Simpel en doeltreffend! Ga zelf ook aan de klus. De werkbeschrijving vind je hier.

In deze aflevering:

Koken met Hugo! Herfstige linzenstoof met worst en zoetzure salade

Zo laat je de glazen douchewanden weer glimmen

DIY: kastje voor haardhout

Waarom je juist nu je bloembollen moet planten

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore