Lekker leven

Aflevering 39 | 22 oktober 2020

22 oktober 2020 17:28 Aangepast: 23 oktober 2020 11:48

Koken met Hugo

Hugo haalt alles uit de kast voor een heerlijke, verse, zelfgemaakte visburger. Mét zelfgemaakte ravigottesaus! Om het plaatje compleet te maken, maakt hij er groentechips van pastinaak bij. Benieuwd hoe hij dit precies voor elkaar heeft gebokst? Bekijk dan hier het recept.

Make-over

Jessica wordt - ondanks de druilerige dag - even flink in het zonnetje gezet. Waarom? Omdat zij normaal altijd de gene is die anderen laat stralen. "Altijd voor anderen bezig en doet altijd alles voor anderen. Daardoor loopt ze zichzelf wel eens voorbij." Jessica krijgt een verrassende make-over, met veel kleur. Kijk de uitzending terug op Videoland voor het eindresultaat! 

Koffiedate met Dave

Barista Dave vertelt je alles over hoe je thuis de allerlekkerste koffie maakt. Hij heeft een passie voor koffie en deze deelt hij maar al te graag. Eén van zijn herfstige, kruidige koffierecepten vind je hier.

Een tuin met tuinkamers

Anoesjka laat zien hoe ze haar tuin omtoverde tot een prachtige gewaarwording met allemaal verschillende tuinkamers, met elk hun eigen functie. Bekijk de uitzending op Videoland om erachter te komen hoe dat eruit is komen te zien.

Kastje van eigen hand

Martine laat zien hoe je een sfeervol kastje maakt van fruitkistjes. Door er sfeerverlichting in te verwerken, maakt ze er  echt een frisse, fruitige eye catcher van. Lees hier hoe je hem zelf maakt.

In deze aflevering

- Koken met Hugo! Visburgers met zelfgemaakte ravigottesaus en pastinaakchips

- Om je vingers bij af te likken: ‘spiced herfstlatte’

- DIY: Sfeervolle kast met ingebouwde verlichting

- Hier moet je op letten als je een nieuwe pan koopt

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore