Lekker leven

Aflevering 12 | 15 september 2020

12 januari 2021 17:06

Het is weer dinsdag dus Dierenarts Piet komt langs. Dit keer kwam hij met twee grasparkieten. Hij laat zien waar je aan moet denken bij het aanschaffen van een parkiet en hoe je zelf een APK kan om te checken of hij nog gezond is. Lees hier zijn tips. 

Hugo gaat vandaag voor Hollandse pot! Hij maakt een aardappelsalade met biet en haring. Ook zin om dit te gaan maken? Lees hier het hele recept

We mogen binnen kijken bij de boerderij van Lydia. Ze heeft haar eigen theater in haar huis(!). Een fantastische boerderij die je echt even wil bekijken. Bekijk de aflevering terug op Videoland.

In deze aflevering liet Frederique zien hoe je een spaarpot maakt van een boek. Bekijk de aflevering terug om te kijken hoe ze dat doet. 

En Tom gaat aan de slag in de tuin van Marcel en Cindy. Ze willen graag een fijne plek in de tuin voor hun twee dochters. Nu ze wat ouder zijn nemen ze steeds vaker vrienden en vriendinnen mee naar huis om te spelen maar er is niet echt een fijne plek voor ze in de tuin. Geen punt voor Tom natuurlijk! 

In deze aflevering

- Koken met Hugo! Frisse aardappelsalade met rode biet en haring 

- Make-over: een chillplek voor de kinderen in de tuin

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore