Lekker leven

Aflevering 7 | 8 september 2020

05 januari 2021 17:23 Aangepast: 11 januari 2021 12:36

Hugo liet vandaag zien hoe je tempeh nou echt smaakvol en 'sticky' krijgt. Ideaal om je gerechten mee af te wisselen en de uitkomst als je iets minder vlees wil eten. Wil je het recept teruglezen? Dat kan hier.

Tom is in Almere en gaat voor Quintano en Joyce aan de slag in hun tuin. Ze hebben een tuin met zoveel tegels, het is net een parkeerplaats. Tom gaat aan de slag en brengt meer groen én schaduw aan in de tuin. Lees hier hoe hij dit heeft gedaan.

Op dinsdag komt dierenarts Piet altijd bij ons langs. Dit keer met Flip & Flop, twee konijnen. Hij vertelt alles wat je moet weten over konijnen als huisdieren, waar moet je rekening mee houden? En hoe doe je zelf een APK bij het konijn?

Vandaag mochten we binnenkijken bij Sanne in Haarlem. Ze woont in een herenhuis die ze compleet naar haar eigen smaak heeft ingericht. Etnisch chique ook jouw stijl? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Visagist Marvin geeft hele simpele tips over hoe je makkelijk oogmake-up aanbrengt. Wil je de tips nog even rustig nalezen? Klik dan hier.   

Van deze aflevering:

- In 5 minuten je ogen opmaken? Zo doe je dat

- Koken met Hugo! Sticky tempeh met rijst

- Van Hollandse parkeerplaats naar meer sfeer en mediterraans tintje in één dag

- Binnenkijken bij influencer, fotograaf en styliste Sanne Pol van @enstijl

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore