Lekker leven

Aflevering 5 | 4 september 2020

01 januari 2021 19:01 Aangepast: 11 januari 2021 12:35

De eerste week zit er bijna op! We hopen dat we je enorm konden inspireren én dat je met veel plezier gekeken hebt! Aflevering gemist? Niet erg natuurlijk. We geven je hier een korte samenvatting en de mogelijkheid wat leuke items terug te lezen.

Bijna weekend, dus tijd om te borrelen! Hugo gaat vanaf nu elke vrijdag aan de slag met een heerlijke borrelplank die je zelf kunt maken. Deze week: de Hollandse plank.

Tom ging langs in Wijk bij Duurstede bij drie vrienden die bijen houden en honing maken. Ze maken verschillende soorten en dat kun je heerlijk proeven.

We keken binnen in het oude huisje van Graciela & Bart. Anderhalf jaar geleden kochten ze samen een 120 jaar oud huisje in Haarlem. Maar.. instapklaar was het niet. In 4 maanden tijd verbouwden ze het huis compleet en toverden het om tot hun droomplek.

Froukje krijgt hardlooptips van sportcoach Dennis Baffoe. Zo is het bijvoorbeeld echt heel belangrijk om je warming up niet over te slaan en hij geeft de juiste handvaten voor een het maken van een haalbaar schema. 

Tot slot een DIY! Loes legt ons uit hoe je zelf aan de slag kunt gaan met een macramé plantenhanger.   

Van deze aflevering:

- Koken met Hugo! Een goeie start van het weekend met een Hollandse borrelplank

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore