Lekker leven

Geef je op voor Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

26 juli 2021 12:00 Aangepast: 28 juli 2021 10:41

In het dagelijkse programma Eigen Huis & Tuin Lekker Leven helpt ons klus- en tuinteam kijkers met het veranderen van een ruimte in huis of met het aanpassen van de tuin, het balkon of het dakterras. En ja, daarvoor zijn we altijd op zoek naar leuke klussen (en meer) bij jou thuis.

Toegegeven, van een grootse verbouwing komt het niet in de twee dagen tijd die er per huis- of tuinproject is gereserveerd. Echter, dit neemt niet weg dat we graag in slimme oplossingen en metamorfoses denken die de woonkamer, slaapkamer of tuin een compleet ander aanzien geven. 

Maar er is meer waar we graag te hulp schieten. Ook als je van gekkigheid niet weet waar je moet beginnen met het praktisch indelen van de keukenkastjes, met het handig opbergen van een losliggende fotoverzameling of als je vraagtekens bij tuin- of kamerplanten hebt, onze experts weten raad.

Waar kunnen wij jou mee helpen? 

Heb je een vraag over planten?

Lukt het je maar niet om groenbloeiers in leven te houden, wil je weten hoe het met het stekken van je favoriete plant zit, of wanneer het tijd is om te verpotten? Stel je vraag aan Tom via deze link.

Of, kan je ons helpen?

Fotocredits

Headerfoto: Sonja Velda

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore