SPORT

The show goes on: Healthy Fest Goes Digital

08 juni 2020 12:33 Aangepast: 08 juni 2020 19:47

Sinds de coronacrisis hebben veel festivals met veel pijn in het hart hun programma moeten schrappen. Een tijdje geleden moesten ook wij mededelen dat voor Healthy Fest het feestje niet door kon gaan. Toch hebben we niet bij de pakken neergezeten en is er achter de schermen hard nagedacht over een manier waarop we jullie toch van je jaarlijkse portie sport, mind en food kunnen voorzien.

Met trots presenteren wij: Healthy Fest Goes Digital! Ondanks de verplaatsing van het Healthy Fest Weekend 2020, brengen we toch een beetje Healthy Fest naar jullie toe. Dit keer niet op het festivalterrein, maar gewoon bij jou in de huiskamer, tuin of op het balkon.

13 juni a.s. vindt in sportieve samenwerking met OneFit, een digitale mini-versie van Healthy Fest weekend plaats. Van 09.00 tot 17.00 uur kun jij via OneFit ieder uur kiezen uit drie te gekke sessies op het gebied van sport, mind of food. Deze sessies worden gegeven door de Healthy Fest- en OneFit experts.

Plan samen met je vrienden en vriendinnen een 1,5-meter workout. Het enige wat je nodig hebt is je kekste sport-outfit, voldoende ruimte en een stabiele internetverbinding, hoe makkelijk is dat?!

De line-up van dit toffe concept staat bomvol met trends en experts op de meest uiteenlopende gebieden. Ook komen er een paar oude bekenden van Healthy Fest Weekend langs: het dak gaat er weer af met International Master Trainer Larz, je billen zullen burnen met billen-expert Carlos Lens en ook maak je kennis met het verbeteren van je lichaamsflexibiliteit tijdens een Essentrics-sessie.

Daarnaast zal niemand minder dan Thirza van de Hoef jou van je benodigde portie yoga voorzien en leer je alle ins- en outs over voeding met onder andere Roel Hermans. Check gauw de hele line-up en meer informatie op www.healthyfestweekend.nl. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore