Healthy Fest verplaatst

Healthy Fest 2020 verplaatst naar 2021

21 april 2020 20:14 Aangepast: 21 april 2020 20:21
Healthy Fest Weekend Beeld © Jaap Beyleveld

Tijdens de persconferentie op 21 april maakte premier Rutte bekend dat er tot 1 september geen evenementen mogen plaatsvinden in verband met COVID-19. Dit betekent helaas ook dat Healthy Fest dit jaar niet door mag gaan. Maar: the show must go on! En daarom zal het leukste weekend van het jaar verplaatst worden naar 2021.

Natuurlijk is dit verschrikkelijk jammer, maar gezondheid en veiligheid gaan boven alles. Net als jullie, keken wij als organisatie ontzettend uit naar de feestelijke jubileumeditie dit jaar. Dit treft niet alleen jullie, maar ook al onze motivators, acts, partners, crew en vrijwilligers. Het is een bittere pil, maar we moeten er doorheen. Samen.

Omdat wij de maatregelen van de overheid respecteren en begrijpen, hebben we de keuze gemaakt om Healthy Fest te verplaatsen naar 11, 12, en 13 juni 2021. Wij hopen op jullie geduld en begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Heb je al een ticket aangeschaft, dan behoud je alle rechten die je bij aanschaf van je ticket voor Healthy Fest Weekend 2020 bent aangegaan. Je ticket blijft gewoon geldig voor de editie in 2021. Hier hoef je niks voor te doen.

Graag wijzen we je op de nieuwe ticketregeling: ‘Bewaar je ticket, geniet later’. Meer informatie hierover vind je op www.healthyfestweekend.nl. Achter de schermen wordt nog hard gewerkt om alle informatie overzichtelijk en technisch juist in te richten. Ons streven is dit uiterlijk begin volgende week rond te hebben. Voor nu: let goed op jezelf en op elkaar. Blijf fit, gezond en vooral positief!

Liefs,

Team Healthy Fest Weekend

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore