Healthy Fest

Wandel mee met Arie en laat je inspireren

11 september 2019 22:58 Aangepast: 12 september 2019 11:58

Een mooie wandeling maken, terwijl je luistert naar inspirerende verhalen over sport, ondernemen en geluk: dat is de Healthy Academy Walk. Op 29 september kan jij meelopen. Lees hieronder hoe je kans maakt op kaartjes!

De paden op, de duinen in! Op 29 september wandelt Arie Boomsma door de duinen bij Noordwijk met drie inspirerende sprekers: psycholoog Ap Dijksterhuis, topsporter Gregory Sedoc en ondernemer Nina Pierson, oprichter van saladebarketen SLA. Gedurende 9 inspirerende kilometers kan je via je een koptelefoon met hen meewandelen en luisteren naar de masterclasses.

Ap Dijksterhuis is psycholoog, hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen en gespecialiseerd in het onderbewustzijn en intuïtief denken. Hij is auteur van de bestseller ‘Het slimme onbewuste’ en vertelt tijdens de Healthy Academy Walk meer over geluk en waarom we daarnaar streven.

Multi-ondernemer Nina Pierson is hoofdredacteur van het online magazine Bedrock en startte samen met haar man de succesvolle saladebarketen SLA. Nina vertelt over duurzaamheid en wat je kunt bijdragen aan een betere en gezondere wereld.

Topsporter en oud-deelnemer van Expeditie Robinson Gregory Sedoc kan veel vertellen over succes. Uit ervaring weet hij dat dit niet alleen een kwestie is van talent en geluk hebben, maar dat je de top bereikt door vooral hard te werken. Gregory leert wandelaars hoe om te gaan met stress, druk en hoe je in de ultieme focus flow komt.

Wil jij op 29 september meewandelen en je laten inspireren? Stuur dan een mailtje naar healthyfest@rtl.nl en laat ons weten waarom jij graag kans wil maken op kaartjes. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`