Fit & gezond

De Healthy Podcast met Dennis Toppin: "Voor 12 uur 's middags eet ik niks"

08 augustus 2019 09:38 Aangepast: 09 augustus 2019 09:45
Dennis Toppin Beeld © Dennis Toppin

In de zesde aflevering van De Healthy Podcast gaat Arie Boomsma in gesprek met Dennis Toppin, personal trainer en mede-oprichter van Crossfit Immersive. In deze podcast vertelt hij over zijn passie voor sport en hoe sport zijn leven beïnvloedt.

Na 5 jaar lang intensief basketballen, moest Dennis vanwege blessures stoppen. Tijdens zijn zoektocht naar een andere sport, waarin hij zijn discipline en gedrevenheid voor sport kwijt zou kunnen, ontdekte hij fitness. Hij zette zijn eigen sportschool op: Crossfit Immersive

Dennis heeft een ongewone eetroutine. Meestal eet hij pas na 12 uur ’s middags, omdat hij nooit trek heeft in de ochtend. Later op de dag compenseert hij dit: “Tussen 12:00 en 18:00 uur mijn maaltijden naar binnen werken, is ideaal voor mij. Ik eet 4 tot 5 maaltijden per dag.” Daarnaast sport hij elke dag 2 keer, soms zelfs 3. Arie Boomsma hoort hem uit over zijn routine, zijn uitdagingen en wat het hem oplevert.

Benieuwd? De nieuwe podcast beluister je hier of bekijk de vodcast hieronder.

De Healthy Podcast van Healthy Fest is speciaal voor jou gemaakt, zodat jij tijdens het hardlopen of wandelen kunt luisteren naar inspirerende verhalen van gezondheidsexperts. Om je te informeren én je te helpen aan je dagelijkse beweging, duren alle podcasts 30 minuten. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore