Healthy podcast

'Hardlopen was mijn redding': Arie Boomsma interviewt zijn broer Klaas

11 juni 2019 16:49 Aangepast: 28 juni 2019 11:07

"Ik zat in een afkickkliniek in Zuid-Afrika toen ik de deur uitging om te gaan hardlopen. Het was alsof er een kier van een kelderdeur openging en er weer wat licht naar binnen viel", vertelt Klaas Boomsma over z'n depressie. Samen met z'n broer Arie Boomsma gaat hij in de nieuwe podcast in gesprek over zijn depressie, z'n redding hardlopen en hoe je van slechte gewoontes afraakt.

De Healthy Podcast van Healthy Fest is speciaal voor jou gemaakt, zodat jij tijdens het hardlopen of een wandeling kunt luisteren naar inspirerende verhalen van gezondheidsexperts. Deze week gaat host Arie Boomsma in gesprek met z’n broer Klaas Boomsma. 

De twee broers spreken onder meer over de depressie van Klaas en hoe hardlopen zijn redding bleek te zijn. Hier schreef Klaas  enkele jaren geleden het boek ‘Ren Voor je Leven’ over. Ook is Klaas hoofdredacteur van hardloopblad Losse Veter en zelf ook trainer.

Hier luister je naar de nieuwste podcast of bekijk de vodcast hieronder.

Iedere week gaat host Arie Boomsma in gesprek met een Healthy Fest expert die alles weet over sport, mind of food. Het idee: lekker luisteren naar interessante sprekers, terwijl je zelf actief bezig bent. Sport je liever samen? Op 29 september organiseert Healthy Fest een Healthy Academy Walk, waarbij je tijdens een wandeling door de duinen van 7 kilometer luistert naar 3 experts op het gebied van sport, mind en food. Meer informatie vind je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore