Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Eindelijk een volwassen, sfeervolle én praktische woonkamer voor Bradley en Dawn

Bradley en Dawn wonen helemaal naar hun zin in Voorhout, maar zijn over de inrichting van hun stek nog niet helemaal tevreden. Met name de woonkamer sluit nog niet op hun wensen aan. Maar hoe ze het dan wel willen weten ze ook niet zo goed, behalve dat het sfeervol moet worden. Gelukkig kan Martine en haar klus- en stylingteam ze daar wel bij helpen!

Nu ze onlangs ouders zijn geworden, gaan Bradley en Dawn een nieuwe levensfase in met een hoop veranderingen. Daarom mag ook hun woonkamer wel een metamorfose ondergaan. Het mag wat het jonge stel betreft wel wat sfeervoller en volwassener ingericht worden. Daarnaast zouden ze ook wat meer opbergruimte willen, met oog op rondslingerend speelgoed. Tot slot mogen de loze ruimtes ook wel praktischer en stijlvoller benut worden. 

Het plan

Interieurstylist Jantien Volgers koos voor een nieuwe indeling met veel ronde vormen, waardoor de ruimte warmer en zachter oogt én kindvriendelijker is. Eucalyptusgroen en de industriële stijl zullen op subtiele wijze terugkeren in de vernieuwde woonkamer, precies wat Dawn en Bradley mooi vinden. Daarnaast mocht er ook een lekkere knalkleur komen en wel in de vorm van een maatwerkkast in de kleur petrolblauw. Dé eyecatcher van de kamer! 

Qua indeling gooien Martine en Jantien het ook helemaal om. De tafel komt los van de muur, zodat het de center piece van de ruimte wordt en de loze ruimte is opgevuld. De zithoek komt precies aan de andere kant van de oorspronkelijke setting, met daartegenover de blauwe vakkenkast met lekker veel opbergruimte, op maat gemaakt door Martine. 

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de video hieronder:  

De metamorfose van de woonkamer van Bradley en Dawn

19:37

En nog even op een rijtje hoe de eetkamer er vóór de metamorfose uit zag...

En dit is de sfeervolle woonkamer na de metamorfose!

Shop the Look!

Dit is een artikel van