Ga naar de inhoud
Binnenkijken bij...

Het interieur van Hilal: van een klein Amsterdams appartement naar gezinswoning in Heemskerk

We zetten weer een bijzonder interieur uit Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven in de spotlights! Laat je inspireren door het Japandi interieur van Hilal uit Heemskerk. Haar huurwoning heeft ze op een geheel eigen en creatieve wijze een speciale look en feel gegeven.

In 2019 heeft het kleine Amsterdamse appartement van Hilal plaatsgemaakt voor een grotere huurwoning in Heemskerk. Hier woont ze samen met haar man en twee kinderen in een woning die ze helemaal naar eigen smaak heeft ingericht. Haar stijl omschrijft ze als Japandi met veel do-it-yourself projecten. In elke kamer vind je wel een speciale zelfgemaakte creatie.

Japandi do-it-yourself

Het Japandi interieur valt bij binnenkomst direct op: de lichte neutrale en warme kleuren, de organische vormen, de houten elementen en natuurlijke materialen. De organische vormen in de woonkamer zie je terug in de lampen, de spiegels en de salontafel. Dit hebben ze ook in de keuken doorgetrokken, zoals de nis in de wand achter de eetkamer. En hoe tof, die hebben ze helemaal zelf gemaakt!

Haar droom werd werkelijkheid: slapen op zolder

Hilal haar droom was om te slapen op de zolder. Bij de eerste bezichtiging van dit huis was ze opslag verliefd. De zolder voelt als een sfeervolle, rustige en fijne ruimte om te slapen. Hilal is een drukke werkende mama en blijft in het weekend het liefst lekker lang met haar kinderen in bed liggen. Het bed is daarom een heel belangrijk element in de slaapkamer. Ze kozen voor een bed met een fijn matras en hoofdkussen. Een creatief en opvallend item in de slaapkamer is de kast, deze hebben ze behangen met linnenbehang, dit geeft een prachtig warm gevoel.

Spreekt dit Japandi interieur nog tot de verbeelding? Bekijk de video hieronder waarin Hilal alles laat zien:

Binnenkijken bij... Het Japandi interieur van Hilal uit Heemskerk

04:30
Binnenkijken
Meer binnenkijkers:
Binnenkijken bij… het earthy chique interieur van Larissa
Dit is een artikel van