Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 14 | 28 september 2023

Deze week staat in het teken van de 'Bewuste Visweek' met Hugo's smaakvolle Indische gerecht, terwijl Kim en Michiel's droomtuin tot leven komt met de vakkundige hulp van Tom en zijn team. Susanne deelt haar creatieve interieurvisie in haar 150 jaar oude grachtenpand. Thera laat haar creatieve nieuwbouwtuin zien en tot slot toont Mieke haar gedetailleerde schilderwerk op 'peg dolls'.

Koken met Hugo: Indische makreel met atjar van venkel en komkommer en maiskolven met sambalboter

Omdat het deze week 'Bewuste Visweek' is, maakt Hugo vandaag Indische makreel, met daarbij een heerlijke atjar van venkel en komkommer én maiskolven met sambalboter. 'Het is snel, voedzaam en vriendelijk voor je portemonnee,' volgens Hugo. Zelf ook maken? Bekijk hier het recept en laat het genieten beginnen!

Tuinmetamorfose 2/2

Een kindvriendelijke, levendige tuin met een buitenkeuken en eigen moestuin, dát is de droom van Kim en Michiel uit Leidschendam. Tom en zijn geweldige klusteam hebben gisteren al een vliegende start gemaakt en vandaag gaan ze door om die droomtuin werkelijkheid te maken! Bekijk het eindresultaat en de Shop the Look hier!

Binnenkijken bij Susanne en haar man Arjan 

Susanne (@banck_aandegracht) heeft een heldere visie als het gaat om huishoudelijke inrichting: ze houdt van het spelen met contrasten. In haar prachtige grachtenpand in Amersfoort, dat maar liefst 150 jaar oud is, heeft ze deze visie tot leven gebracht. Daarbij kun je de middelste verdieping huren voor fotoshoots en vergaderingen. Benieuwd naar hoe Susanne haar stekje heeft getransformeerd? Kijk de aflevering hier terug!

De creatieve nieuwbouwtuin van Thera

Het is vaak een hele uitdaging om die perfecte droomtuin werkelijkheid te maken. Maar voor Thera (@myhomeofzodiac) uit Elst is dit een eitje. Met haar passie voor het ontwerpen van tuinen, wist ze precies hoe ze haar nieuwbouwwoning tot leven wilde brengen. Het resultaat? Een adembenemende tuin die haar visie tot in de puntjes weerspiegelt. Neem snel een kijkje in het groene paradijs van Thera!

Pegdolls tot leven wekken: de hobby van Mieke

Mieke (@arti.mie) tovert met kleur en creativiteit op houten poppetjes, ook wel bekend als 'peg dolls'. Ze geeft deze poppetjes een persoonlijk tintje, zoals het schilderen van gezinnen. In deze aflevering neemt ze je stap voor stap mee om je peg doll zo gedetailleerd mogelijk te schilderen. Bekijk de aflevering terug om het schilderproces en de eindresultaten te zien. 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 6, aflevering 14. 

Dit is een artikel van