Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 4 | 14 september 2023

Deze donderdagavond bereidt chef Hugo een heerlijk Frans gerecht, namelijk Ratatouille van de bakplaat, met daarbij gefrituurde artisjokken met verse basilicummayonaise. Verder zie je de tuintransformatie van Yessica en Joey, Linda's creatieve inrichting van haar huurwoning, Nicole's punniktechnieken en Esther's getransformeerde boerderijwoning.

Koken met Hugo: Ratatouille van de bakplaat en gefrituurde artisjokken met basilicummayonaise

Bonjour! Vandaag duikt Hugo de Franse keuken in en bereidt een heerlijke 'Ratatouille' van de bakplaat. Daarnaast neemt hij je mee in de kunst van het bereiden van de perfecte gefrituurde artisjok mét een zelfgemaakte basilicummayonaise die je smaakpapillen zal verwennen. Bekijk het recept hier en ga er zelf mee aan de slag. Bon appétit!

Tuinmetamorfose 2/2

Gisteren zag je al hoe Tom en het tuinteam een vliegende start maakten met de mediterrane tuinverbouwing en vandaag zien we dan eindelijk het eindresultaat. Yessica en Joey kunnen nauwelijks wachten om straks te genieten van hun prachtige wellness tuin. Benieuwd hoe het is geworden? Het eindresultaat is hier te bewonderen!

Linda’s Doe-Het-Zelf Huurwoning

Veel mensen denken bij een huurwoning: waarom zou ik hier veel moeite in steken qua styling? Maar voor Linda (@lavielalinda) is dat geen enkel probleem. Ze laat trots zien hoe ze het interieur van haar huurwoning aan het water heeft getransformeerd. Ze heeft de industriële stijl omgezet naar een Japanse en Scandinavische stijl, oftewel Japandi! Aflevering terugkijken? Dat kan hier!

Punniken met Nicole

Nicole (@studio_nicnol) is een gepassioneerd punniker en maakt onder andere te gekke bloemenkransen. In de aflevering van vandaag deelt ze haar kennis over wat je nodig hebt en hoe je te werk gaat om deze prachtige bloemen te creëren. Kijk de aflevering hier terug en bekijk hoe Nicole te werk gaat!

De boerderijtransformatie van Esther

Esther (@tuintjelangsdedijk) is bloemist en woont al 25 jaar lang met haar gezin in Streefkerk, in een rijksmonumentale boerderij uit de 17e eeuw. In het begin was alles erg verouderd en ontbrak er zelfs een tuin. Gedurende de jaren hebben Esther en haar man stap voor stap het huis gerenoveerd en daarna een prachtige tuin aangelegd. Neem hier een kijkje om te zien hoe ze hun boerderij hebben getransformeerd.

Dit is een artikel van