Ga naar de inhoud
Kopen Zonder Kijken

KZK: Rens en Cristine kunnen jouw hulp gebruiken

Hoewel het zesde seizoen van Kopen Zonder Kijken nog in volle gang is, is het team al druk bezig met het vinden van mooie nieuwe woningen voor kandidaten voor het volgende seizoen. Een paar dagen na de verrassing van Martijn dat Rens en Cristine meedoen aan het programma kregen zij het nieuws dat Rens (31) is gediagnosticeerd met een progressieve vorm van MS. Naast de hulp van Kopen Zonder Kijken hebben zij ook jouw hulp nodig.

De diagnose MS 

Precies twee dagen na de bekendmaking dat het stel mee mag doen aan het nieuwe seizoen Kopen Zonder Kijken werden Rens en Cristine gebeld met een hele nare mededeling. Rens heeft MS. Daar bovenop kwam het nieuws dat het om de meest progressieve vorm (PPMS) gaat met directe achteruitgang. 

Een grote shock voor het stel. In Nederland zijn er op dit moment alleen medicijnen verkrijgbaar die het verloop van de ziekte afremmen. Helaas is er geen behandeling mogelijk die de ziekte kan bestrijden. In Mexico is deze behandeling er wel. In een sneltreinvaart heeft het stel alles in werking gezet om Rens zo snel mogelijk naar Mexico te kunnen laten gaan om de ziekte met stamceltransplantatie (HSCT) te bestrijden en daarmee te proberen MS te kunnen stoppen.

KZK: help Rens met zijn behandeling tegen MS

01:30

Help jij Rens? 

Het Kopen Zonder Kijken team gaat nog harder aan de slag om een paleis te maken voor Rens, Cristine en hun zoontje, zodat zij na dit behandelingstraject de rust kunnen vinden en weer kunnen genieten in hun nieuwe woning. 

Maar ook jouw hulp wordt enorm gewaardeerd. De behandeling is voor Rens in Nederland niet mogelijk en wordt dus niet vergoed. Het stel heeft daarom een crowdfunding opgezet. Elke donatie helpt en wordt enorm gewaardeerd. 

Wil jij Rens helpen? Dan kan dat via deze link

Het traject van Rens is te volgen via Instagram en Facebook

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: