Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 74 | 11 mei 2023

In deze aflevering gaat Hugo helemaal los met kruiden, zie je het eindresultaat van de gezellige en groene tuin in Weesp, gaat Patrick aan de slag met een tropisch DIY-klusproject en kijk je binnen een bloemig interieur!

Koken met Hugo: Perzische kruidenfrittata én een salade met zoete aardappel en granaatappel

Hugo gaat aan de slag met de – zoals Hugo omschrijft – meest ondergewaardeerde smaakmaker: kruiden! Kruiden bevatten veel vitamines en zijn echt een must in je voeding. Daarom laat Hugo je vandaag zien wat je ermee kunt. Hij bereidt een heerlijk kruidensalade én een kruidenfrittata. Wil je deze gerechten ook proberen? Dan kun je hier het recept vinden!

Tuinmetamorfose 2/2

Het nieuwbouwhuis van Chiel en Lisanne is nog maar net opgeleverd, dus de tuin was nog één grote zandbak. Maar daar hebben Tom en het tuinteam heel wat verandering in gebracht. Het stel droomde van een groene en gezellige tuin met organische vormen. En dat is gelukt! Bekijk hier het eindresultaat!

DIY met Patrick

Het zomerse zonnetje vraagt om lekkere drankjes. Daarvoor heeft Patrick een heel leuk DIY-project bedacht. Hij maakt een Tikibar die je het hele zomerseizoen in je tuin kunt zetten. Patrick maakt deze bar in een gezellig tropisch tintje. Klinkt dit leuk en wil je het zelf ook proberen te maken? Bekijk dan hier hoe je dat doet!

Binnenkijken bij een bloemig interieur

Suzanne (@suzannekok_) is gek op bloemen en dat is in haar interieur ook duidelijk terug te zien. Ze woont tussen de weilanden, samen met haar man Wim en kat Pleuntje. Suzanne is dol op oude en nieuwe meubels met elkaar combineren. Wil jij inspiratie opdoen aan dit gezellige bloemige huis? Bekijk dan hier de aflevering terug (aflevering 74 van seizoen 5).

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 74.

Dit is een artikel van