Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 73 | 10 mei 2023

Vandaag staat er weer een leuke aflevering op het programma. Zo neemt dierenarts Piet een Australian Shepherd genaamd Popcorn mee, maakt Hugo Japanse schnitzels van tofu met daarbij twee Japanse salades. Verder begint Tom en het tuinteam aan een gezellige tuin in Weesp, kijk je binnen in een mooi huis in Zeist en maakt Dorieke iets leuks voor Moederdag.

Koken met Hugo: Japanse schnitzels van tofu, een salade met misodressing én een aardappelsalade

Hugo neemt je mee naar Japan! Hij begint met het maken van een Japanse aardappelsalade, daarna bereidt hij Tofukatsu – een Japanse tofu schnitzel – en bereidt hij nog een tweede salade met misodressing. Dat wordt smullen! Hier vind je het recept.

Tuinmetamorfose 1/2

Lisanne en Chiel verhuisden van een bovenwoning met een balkon in Amsterdam naar een huis met een tuin in Weesp. Het gezin is toe aan een fijne tuin, maar ze weten maar niet hoe ze deze gezellig kunnen maken. Het stel droomt van een groene tuin met organische vormen. Tom en het tuinteam gaan de uitdaging aan en gaan aan de slag met de wensen. Wil jij zien hoe ze dit aanpakken? Kijk dan hier de aflevering terug (aflevering 73 van seizoen 5), morgen zien we het eindresultaat! 

Binnenkijken bij Paul

Paul Rabbering (@huisje_slotstad) woont met zijn vrouw en twee zoontjes in een prachtig huis in Zeist. Het huis is een jaren '30 woning waar ze veel energie en tijd hebben gestoken in het verbouwen en moderniseren van hun huis. Paul kwam erachter dat hij heel handig is met klussen en zo kon hij zijn droomhuis verbouwen, precies zoals het stel voor ogen had.

Kunst van Dorieke

Dorieke (@juffrouw.jannie) woont in Arnhem en houdt ontzettend van mooie kunst maken. In haar atelier geeft ze schildercursussen aan volwassenen en kinderen. Dorieke laat je zien hoe zij een bijzonder cadeau maakt voor Moederdag in de vorm van een schilderij. Wil jij inspiratie opdoen aan dit dierbare schilderij? Bekijk dan hier de aflevering nog eens terug (aflevering 73 van seizoen 5)

Dierenarts Piet over honden los laten lopen

Naar aanleiding van een kijkersvraag wil Dierenarts Piet het hebben over het los laten lopen van je honden. Hij geeft handige tips over hoe je dit het beste kan doen en vertelt waarom het zo belangrijk is voor je hond. Ook heeft Piet de leuke hond Popcorn meegenomen en is hard opzoek naar een fijn huisje! Lees hier alle tips van Piet en meer informatie over Popcorn.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 73.

Dit is een artikel van