Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 72 | 9 mei 2023

Het is vandaag weer doe-niet-moeilijk-dinsdag! Hugo maakt daarom een heerlijk én simpel gerecht: venkelsoep met chorizo en harissa boter én als toetje roomkwark met aardbei en rabarber. Daarnaast zie je het eindresultaat van de rustige woonkamer in Son en Breugel, neem je een kijkje in een vintage huis, zie je hoe je van bietjes lipstick kunt maken en geeft Zamarra je handige huishoudtips om de taken in huis te verdelen!

Koken met Hugo: Makkelijk recept voor venkelsoep én roomkwark met aardbei en rabarber

Speciaal voor deze doe-niet-moeilijk-dinsdag maakt Hugo een heerlijke venkelsoep met chorizo en een harissa boter. Ook laat hij je zien hoe je lekkere roomkwark met aardbei en rabarber maakt. Dat wordt smullen! Lees hier het recept terug.

Huismetamorfose 2/2

Gisteren zag je hoe Martine en Jasper aan de slag gingen met rust creëren in de woonkamer van Sanne en Arno. Door hun verschillende smaak in stijl kwamen ze er maar niet uit, waardoor ze wel wat hulp konden gebruiken. Vandaag zie je het eindresultaat! Martine en Jasper hebben hun uiterste best gedaan om de woonkamer om te toveren tot een rustige en gezellige ruimte met eenheid. Bekijk hier het eindresultaat!

Binnenkijken in een vintage huis

Quirine (@quirinebrouwer) laat je haar vintage paradijs in Dordrecht zien. Ze woont in een oud rijtjeshuis en heeft het interieur helemaal gestyled met vintage items. Quirine is dol op de authentieke en unieke items en heeft daarom gekozen voor deze interieurstijl. Wil jij inspiratie opdoen aan dit vintage huis? Kijk dan hier de aflevering terug (aflevering 72 van seizoen 5).

Lippenbalsem en blusher van rode biet

Thirza (@thirza.krullenenkruiden) laat je zien hoe je van rode bieten zelf lipstick en blush kunt maken. Deze make-up producten zijn beter voor je huid, omdat het uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Bieten zitten vol met antioxidanten en zijn dus supergezond voor je lichaam, maar ook voor de huid. Kijk hier de aflevering terug om te zien hoe Thirza lippenbalsem en blusher maakt van rode biet!

Tips van Zamarra

Het is bijna moederdag en dat betekent dat de moeders extra verwend mogen worden. Zamarra geeft daarom handige tips speciaal voor moeders die het hele gezin en huis runnen, waardoor het het hele jaar moederdag kan zijn! Zamarra laat zien hoe je de taken goed kunt managen en hoe je makkelijker het huis kunt schoonmaken. Bekijk hier alle tips terug in de aflevering (aflevering 72 van seizoen 5).

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 72.

Dit is een artikel van