Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 51 | 10 april 2023

Het is vandaag tweede paasdag en daarom maakt Hugo een feestelijke Shepherd’s Pie. Daarnaast begint het klusteam aan een woonkamermetamorfose in Voorschoten, nemen we een kijkje in een mooie vlindertuin en zie je alles over het opknappen van bootjes! Tot slot geeft Martine nog wat handige behangtips.

Koken met Hugo: feestelijke Shepherd's Pie mét een frisse doperwtensalade

Ter inspiratie voor het avondeten op tweede paasdag laat Hugo zien hoe je een echte Shepherd’s Pie maakt! Deze heerlijke, hartige taart is een echte feestmaaltijd. Hugo vult het gerecht daarnaast aan met een salade van verse doperwten en munt. Wil jij deze maaltijd ook maken? Lees dan hier het recept!

Huismetamorfose 1/2

John en Simone uit Voorschoten zijn niet zo blij met hun woonkamer. Ze missen sfeer en gezelligheid, maar vooral overzicht! Daarom hebben zij het klusteam van Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven ingeschakeld! In deze aflevering zie je hoe het team van start is gegaan. Benieuwd hoe zij dit aanpakken? Kijk dan hier de aflevering terug (aflevering 51 van seizoen 5)! Morgen zie je het eindresultaat! 

Bootjes opknappen

Het vaarseizoen is gestart en dat betekent dat iedereen weer lekker op zijn boot kan genieten in het zonnetje. Een goede reden om dus ook jouw boot een opknapbeurt te geven na de koude, regenachtige wintermaanden! Aijolt (@aijolt.yt) is van kleins af aan al met boten bezig geweest en heeft er een grote liefde voor. Hij vertelt je alles over het opknappen van bootjes. Kijk hier de aflevering terug (aflevering 51 van seizoen 5)!

Behangen met Martine

Behangen blijft een secuur klusje. Martine geeft je daarom handige tips en tricks om het toch wat makkelijker te maken! Ze laat dit zien op de boerderij waar zij bezig gaat met een wand behangen. Benieuwd naar alle tips en tricks, zodat jij binnenkort ook een expert wordt in behangen? Bekijk dan hier het fragment terug!

Buitenkijken in de vlindertuin van Jan

Jan (@vlindersaandevliet) is veel op reis geweest en heeft daar zijn liefde voor vlinders gecreëerd. Inmiddels is zijn grote droom uitgekomen, een eigen tropische vlindertuin! Jan heeft altijd al een passie gehad voor de natuur en dat is later uitgegroeid tot een liefde voor tropische vlinders! Hij neemt je mee in zijn prachtige vlindertuin. Ben jij benieuwd naar zijn mooie vlinderparadijs? Kijk dan hier de aflevering terug (aflevering 51 van seizoen 5)!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 51.

Dit is een artikel van