Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 44 | 30 maart 2023

In deze aflevering zie je hoe Hugo gebakken rijst met kimchi bereidt, maakt Patrick een luxe lounge stoel, neem je een kijkje in het knusse familiehuis van Karin én zie je het eindresultaat van het dakterras in Nieuw-Vennep!

Koken met Hugo: Gebakken rijst met kimchi én Koreaanse zoete broodjes

Vandaag is het weer tijd om de pot zelfgemaakte kimchi erbij te halen en te verwerken in een lekker gerecht, al werkt kimchi uit de supermarkt of toko natuurlijk ook prima. Hugo serveert de kimchi met gebakken rijst en wat lekkere toppings. Ook bakt hij Koreaanse zoete broodjes! Lees het recept hier terug en probeer het zelf uit!

Dakterras metamorfose 2/2

Tom en het tuinteam zijn druk bezig geweest met het creëren van een sfeervol dakterras voor Caroline en Cliff. Het sfeerloze dakterras is omgetoverd tot een prachtige chique én mediterrane plek voor het hele gezin. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier het artikel en bekijk de foto’s of kijk de aflevering terug op Videoland!

DIY Patrick

Het zonnetje in de tuin vraagt natuurlijk ook om een lekker zitplekje op je terras! Patrick inspireert je met het maken van een luxe lounge stoel! Deze stoel is extra lang, dus perfect om lekker op te gaan liggen. Patrick maakt deze stoel van steigerhout, een stevig en mooi materiaal! Wil je zien hoe hij deze chaise lonque zelf in elkaar zet? Kijk hier het fragment terug!

Binnenkijken in een knus familiehuis

Karin (@duinaanzee) woont samen met haar man Ton al 25 jaar in hun knusse huis in Wijk aan Zee. Ze omschrijft de vorm van haar huis net als een schoenendoos. Het huis is al meer dan 100 jaar oud en was voorheen een kroeg met bovenwoning. Karin houdt ontzettend van kleur in huis en daar kan ze heerlijk op los gaan met de zelfontworpen kussens en kleden van haar dochter. Wil je inspiratie opdoen aan dit vrolijke huis? Kijk dan hier de aflevering terug (aflevering 44 van seizoen 5).

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 44.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van