Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 42 | 28 maart 2023

In deze aflevering zie je het eindresultaat van de keukenmetamorfose in Zwolle en geeft Zamarra tips hoe je je huishoudelijke apparaten kunt schoonmaken. Hugo bereidt vandaag vissticks en een Thaise noedelsalade bomvol groente. Een smakelijke aflevering bomvol inspiratie dus!

Koken met Hugo: Thaise noedelsalade mét vissticks en een chilidipsaus

Vandaag duiken we de Thaise keuken in. Hugo maakt namelijk heerlijke vissticks met een lichtpittige saus. Om het gerecht compleet te maken, bereidt hij een Thaise noedelsalade bomvol groenten. Lees hier het recept en doe mee!

Keukenmetamorfose 2/2

Vandaag zie je het mooie eindresultaat van de keukenmetamorfose van Lisette en Rens. Het klusteam is druk bezig geweest in Zwolle om de keuken om te toveren in de stijl modern chic. Martine maakt een gave wijnbar die perfect is voor de wijnliefhebbers Lisette en Rens. Wil jij zien wat het eindresultaat is geworden? Bekijk hier het eindresultaat in het artikel met de foto’s van de toffe nieuwe keuken, of kijk de aflevering terug

Kunst van Jacolien

Jacolien (@cyanotypeworkshops.utrecht) maakt prachtige kunst met gedroogde planten. Sinds de laatste jaren is ze gefascineerd geraakt door techniek van cyanotype blauwdruk. Hiervoor kun je verse of gedroogde planten gebruiken. Jacolien laat je zien hoe je deze waanzinnige kunstwerkjes kunt maken. Benieuwd hoe dit moet? Kijk dan hier de aflevering terug (aflevering 42 van seizoen 5).

Binnenkijken in een huis op het strand

Marije (@studio_yellowblock) heeft afgelopen jaar samen met haar vriend een leuk strandhuisje gekocht in IJmuiden. Marije heeft de kleuren uit de zee gecombineerd met warme terracotta kleuren. De ruimte is klein en vierkant en daarom heeft ze gekozen voor veel ronde vormen. Wil jij inspiratie halen uit dit leuke huisje? Kijk dan hier de aflevering terug (aflevering 42 van seizoen 5).

Tips van Zamarra

Zamarra geeft je handige tips voor het schoonmaken van je keukenapparatuur. Hierdoor zal je eten veel beter smaken en zal je kopje koffie lekkerder zijn. Benieuwd naar alle tips van Zamarra? Kijk hier het fragment terug!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 42.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van