Ga naar de inhoud
Eigen huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 41 | 27 maart 2023

Er staat weer een bomvolle aflevering klaar vol inspiratie en tips. Deze keer staat Hugo weer in de keuken voor een Poolse bietensoep en blini’s met zalm, kijken we een dagje mee bij een poppendokter en zien we de keukenmetamorfose van Lisette en Rens. Ook legt Mariëlle uit hoe je je schermtijd kunt verminderen én zie je een prachtige paleistuin!

Koken met Hugo: Poolse bietensoep én smaakvolle blini's met zalm

Hugo neemt je mee naar de Poolse keuken en laat je zien hoe je een Poolse bietensoep bereidt. Ook maakt Hugo smakelijke blini’s met gerookte zalm. Dat wordt dubbel smullen! Bekijk hier het recept en kook mee!

Keukenmetamorfose 1/2

Lisette en Rens zijn onlangs in hun nieuwe huis in Zwolle getrokken. Na een flinke verbouwing van het huis, is alleen nog de keuken aan de beurt! Het stel weet niet goed wat zij met de keuken willen en daarom schiet het team van Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven ze graag te hulp. De stijl van Lisette en Rens in modern chique, en zo zien zij graag hun keuken ook graag. Benieuwd hoe het klusteam van start is gegaan? Bekijk hier de aflevering terug (aflevering 41 van seizoen 5), morgen zie je het eindresultaat! 

Kijkje bij de poppendokter

Phyllis heeft een heldenberoep voor kinderen én volwassenen, ze repareert poppen en knuffels! Ligt er een oog van je knuffel af of zit het been van je pop niet goed vast? Daar weet Phyllis raad mee. De vele blije reacties zijn voor Phyllis het mooiste wat er bestaat van haar beroep. Wil je zien hoe de poppendokter het aanpakt? Kijk hier de aflevering terug (aflevering 41 van seizoen 5)!

Bewust leven

Toe aan een digitale detox? Bewust leven expert Mariëlle (@thegreenguidenl) legt je uit hoe dat moet. Met haar handige tips over het verminderen van je schermtijd kun je meer creativiteit en vrijheid halen uit je tijd. Benieuwd hoe je zo’n digitale detox aanpakt? Kijk hier de aflevering terug en haal er je inspiratie uit.

Buitenkijken in een koninklijke paleistuin

Renske (@paleishetloo) geeft je een kijkje in de zeventiende-eeuwse Baroktuinen van Paleis het Loo. Deze prachtige tuinen zijn aangelegd door de koning en koningin van Engeland, Schotland en Ierland – Willem de derde en zijn Engelse vrouw Mary Stuart de tweede. Renske is verdiept in de vele exotische planten in de tuinen en vertelt daarover prachtige verhalen. Kijk hier de aflevering nog eens terug om inspiratie op te doen met deze te gekke tuinen!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 41.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van