Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 39 | 23 maart 2023

Vandaag hebben we weer inspirerende, smakelijke en creatieve items op het programma staan: Hugo heeft een Noord-Afrikaanse maaltijd voorbereid, Tom maakt de organische tuin in Amersfoort af en Martine laat zien hoe zij een toffe gitaarlamp maakt. Tot slot nemen we een kijkje in een watertoren die is omgebouwd tot woonhuis.

Koken met Hugo: Marokkaanse tajine met kip én een couscous toetje

Vandaag gaan we op de Afrikaanse toer. Als hoofdgerecht maakt Hugo tajine met kip en bloedsinaasappel. Ook aan een toetje zal het niet ontbreken. Als dessert staat Mesfouf op het menu, een Marokkaanse variant op couscous. Dat wordt weer smullen vanavond! Kook je mee? Je leest hier het recept terug!

Tuinmetamorfose 2/2

Iwan en Colette willen dat hun saaie, eentonige tuin wordt omgetoverd tot een duurzame tuin waar ze met hun vrienden en familie lekker kunnen zitten. Gisteren zag je al dat Tom een begin had gemaakt en vandaag maakt hij de tuin af! Wil je zien wat hij van plan is óf ben je benieuwd naar het eindresultaat? Lees dan hier het artikel, of kijk de aflevering terug op Videoland

DIY Martine: Sfeervolle gitaarlamp

In deze aflevering heeft Martine weer een ontzettend leuk idee voor ogen. Ze gaat een oude gitaar upcyclen door er een unieke lamp van te maken. Het resultaat is supercreatief en sfeervol. Bekijk hier het fragment terug als je wil zien hoe zij dit heeft gedaan.

Wonen in een watertoren

Wonen op drieëndertig meter hoogte met een fantastisch panorama uitzicht, het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar voor Peter (@watertorenduinenbosch) is dit een droom die is uitgekomen. Hij woont in een watertoren die is omgebouwd tot woonhuis. Wil je een kijkje nemen? Dat kan door hier de aflevering terug te kijken!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 39.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van