Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 37 | 21 maart 2023

Vandaag hebben we weer een leuk programma voor de boeg. Hugo maakt smaakvolle tosti’s van kimchi én een bonensoep. Verder ronden Martine en Jasper de woonkamer af, geeft Galit tips over het uitzoeken van spullen wanneer een dierbare is overleden, nemen we een kijkje in een huis dat wel heel bijzonder is ingericht én laat Susan zien hoe zij sierraden maakt van koper!

Koken met Hugo: Pantosti met kimchi en bruine bonensoep

In de aflevering van twee weken geleden zag je al dat Hugo kool en groenten fermenteerde om hier kimchi van te maken. En nu is het dan eindelijk zo ver, na twee weken wachten is het traditionele, Koreaanse gerecht klaar en daar gaat Hugo vandaag verder mee aan de slag. Hij zet heerlijke kimchi tosti’s op tafel en als bijgerecht maakt hij een bruine bonensoep. Klinkt goed he? Lees hier het recept als je mee wil koken!

Woonkamermetamorfose 2/2

Dick en Siska willen graag meer sfeer in hun woonkamer. Gisteren zag je al hoe het klusteam de muren een mooie kleur heeft gegeven en vandaag gaat Jasper aan de slag met de finishing touch. De ruimte is enorm veranderd en het resultaat mag er zeker zijn. Bekijk hier het eindresultaat of kijk de aflevering terug op Videoland

Koperen sierraden

Susan (@suzansilvius) maakt sieraden van koper en natuurlijke materialen met ‘electroforming’. Een bijzondere methode die ze inmiddels helemaal eigen heeft gemaakt. Suzan weet er steeds weer iets moois én unieks van te maken. In deze aflevering laat ze zien hoe ze dit doet. Ben je benieuwd? Kijk het hier terug!

Een emotionele klus

Bij het verliezen van een dierbare heb je niet alleen te maken met verdriet, maar soms ook met het oplossen van allerlei praktische zaken, zoals het opruimen van spullen die de overledene achterlaat. Dit kan een zware en emotionele klus zijn, maar Galit sleept je er in deze aflevering doorheen. Ze geeft handige tips en benoemt een aantal praktische zaken die je niet mag vergeten. Lees hier het artikel met de tips terug óf bekijk de aflevering terug op Videoland!

Binnenkijken bij: Een mix van stijlen

Melanie (@mellief07) woont met haar gezin in een vrijstaande woning in Wijchen die erg uniek is ingericht. Haar interieur valt niet in één stijl te omschrijven. Het is eerder een combinatie van boho, boutique-hotel én japandi door elkaar! Toch heeft Melanie de stijlen zo weten te combineren dat het een superknus en sfeervol geheel is geworden. Benieuwd? Je kunt de aflevering hier terugkijken!  

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 37.

Dit is een artikel van