Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 35 | 17 maart 2023

Het is Saint Patrick’s Day vandaag en dat betekent natuurlijk een aflevering vol groen! Hugo maakt een feestelijke Ierse borrelplank, Tom heeft naast zijn groene vingers ook een heleboel groene plantjes meegenomen, je ziet hoe een oud kantoorpand in Dordrecht omgebouwd is tot prachtig woonhuis, Heleen laat zien hoe je artistieke huisnummerbordjes maakt én Nienke neemt je mee naar haar te gekke tuin.

Koken met Hugo: vier St. Patrick's day met een feestelijke Ierse borrelplank

Ter ere van Saint Patrick’s Day maakt Hugo een echte Ierse borrelplank. De plank bestaat uit mosselen met kruidencrème fraîche, soda broodjes, Ierse kruidenboter en een heerlijke chocoladecake met stout bier. Bekijk hier het recept en maak het zelf na!

Binnenkijken in een omgebouwd kantoorpand

Miranda (@mirandadriehuizen) woont samen met haar man en kinderen in Dordrecht in een prachtige woning. Dit huis was eerst een kantoorpand, maar het stel heeft het pand volledig verbouwd tot een stijlvolle woning. Benieuwd geworden naar dit te gekke en sfeervolle huis? Kijk dan hier de aflevering terug (aflevering 35 van seizoen 5)!

Tips van Tom

Ook in deze aflevering heeft Tom weer een heleboel tips voor jou, dit keer specifiek over kruidenplantjes! Deze plantjes staan er om bekend dat ze snel verwelken, wat natuurlijk hartstikke zonde is. Tom legt uit hoe je dit kunt voorkomen én hij geeft handige tips over groente die je een tweede kans kunt geven. Lees hier alle tips van Tom terug en haal er je voordeel uit!

Huisnummerbordjes van Heleen

Heleen (@mooimoza) kwam een half jaar geleden in aanraking met mozaïeken, en nu heeft zij er haar passie van gemaakt. Heleen maakt prachtige en kleurrijke wanddecoraties en huisnummerbordjes. Wil je zien hoe zij dit doet? Kijk dan hier de aflevering terug (aflevering 35 van seizoen 5).

Buitenkijken in de tuin van Nienke

Nienke (@brocanteannovandaag) houdt van het combineren van oude en nieuwe elementen. Ze woont samen met haar man in een boerderijwoning in landelijke stijl en heeft haar prachtige tuin ook in deze stijl ingericht, met veel brocante spullen. Ze houdt ontzettend van deze oude spullen en het verhaal erachter. Nog eens zien hoe Nienke haar mooie tuin heeft ingericht? Kijk hier de aflevering terug (aflevering 35 van seizoen 5).

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 35.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van