Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 28 | 8 maart 2023

Vandaag heeft dierenarts Piet weer een ontzettend lieve viervoeter meegenomen. Hugo maakt een aardappelsalade mét een frambozenpudding. Verder maakt Tom met zijn team een begin aan een tuinverbouwing, laten Anouk en Mathijs hun verbouwde jaren ’30 woning zien én nemen we een kijkje bij Natasha, die superleuke decoraties maakt.

Koken met Hugo: amandelmelk, amandelpudding én aardappelsalade!

Vandaag gaat Hugo op de vegan tour: hij maakt een volledige maaltijd van alleen maar plantaardige producten! Een aardappelsalade met zuurkool als hoofdgerecht én een amandelpudding mét frambozensaus als dessert. Het ziet er heerlijk uit! Kook je mee? Lees dan hier het recept.

Tuinmetamorfose 1/2

Niels woont in een tiny house waar ook een kleine tuin bij komt kijken. Hij weet niet zo goed hoe hij deze tuin het best kan inrichten en daarom vraagt hij het klusteam te hulp. Vandaag maakt Tom al een begin aan de tiny garden van Niels. Ben je benieuwd naar de plannen die Tom voor deze tuin heeft? Kijk dan hier de aflevering terug. Morgen zie je het eindresultaat! 

Een vernieuwde jaren '30 woning

Anouk en Mathijs (@knushuis.in.haarlem) waren direct tot over hun oren verliefd op hun woning uit de jaren ’30. Het huis was erg verouderd en echt aan een grote verbouwing toe. Tijdens het verbouwen hebben ze zo veel mogelijk oude elementen in ere gehouden, met een prachtig eindresultaat! Kijk hier de aflevering terug om te zien wat ze ervan hebben gemaakt!

Het bezoek van dierenarts Piet

Vandaag heeft Piet een ontzettend lieve Husky meegenomen, genaamd Charlie. Piet vertelt in deze aflevering álles wat er te weten valt over dit bijzondere hondenras. En ook dit keer kun je de mooie viervoeter adopteren als je denkt dat hij bij jou een fijn plekje kan krijgen. Wil je meer weten over de husky of ben je geïnteresseerd in het adopteren van Charlie? Lees dan dit artikel eens!

Decoraties maken met Natasha

Het liefst brengt Natasha (@zoownatas) al haar tijd door in haar hobbyatelier. Ze maakt er van alles, van kleine frutsels tot grote schilderijen én ze geeft workshops. In deze aflevering nemen we een kijkje in haar schattige atelier. Ze laat zien hoe je zelf leuke decoraties kunt maken. Kijk hier de aflevering terug als je het gemist hebt!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 28.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van