Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 23 | 1 maart 2023

Vandaag, 1 maart, is het de nationale dag van de complimenten! In deze aflevering is er daarom extra veel liefde te zien. Zo maakt Hugo een stamppot vol lof én een cake met de lievelingskoekjes van Froukje. Daarnaast begint Tom aan een rolstoelvriendelijke tuin voor Anya, nemen we een kijkje in de eclectische watervilla van Leonora en zie je hoe Jeanine prachtige miniatuurinrichtingen maakt voor poppenhuizen!

Koken met Hugo: witlofstampot én boerenmeisjes-bitterkoekjescake!

Voor de nationale complimentendag maakt Hugo een stamppot vol lof – oftewel witlof! Om dit gerecht compleet te maken, bakt Hugo een boerenmeisjes-bitterkoekjescake. Een lekker Nederlands recept dat zeker het uitproberen waard is! Lees het hier terug.

Tuinmetamorfose 1/2

Tom begint aan een bijzondere opdracht in Hoofddorp. Hij gaat een rolstoelvriendelijke tuin aanleggen voor Anya. Dit wordt een tuin met veel sfeer en op maat gemaakte plantenbakken! Anya zou namelijk graag een functionelere tuin willen hebben, met elementen waar zij gewoon bij kan vanuit haar rolstoel. Tom en zijn klusteam zijn al goed op weg! Wil jij zien hoe zij dit aanpakken? Kijk dan hier de aflevering (seizoen 5, aflevering 23) terug op Videoland. 

Binnenkijken in een prachtige watervilla

In de Noord-Hollandse plaats Oostknollendam ligt de te gekke watervilla van Leonora (@leonoranieuwenhuizen). Tijdens het inrichten van haar prachtige huis is er een hoop creativiteit bij komen kijken. Ze heeft alles nét even anders gedaan dan de gemiddelde Nederlander. Leonora heeft bijvoorbeeld spullen uit allerlei landen meegenomen waardoor de inrichting echt uniek is geworden! Kijk hier de aflevering nog eens terug en laat je inspireren door de creatieve woning!

Miniatuurinrichting voor poppenhuizen

Jeanine (@studiolittlesissy) runt een webshop in handgemaakte miniaturen voor poppenhuizen. Het begon met het maken van geboorte items, maar ontwikkelde tot een origineel idee. Ze heeft onder andere een prachtige samenwerking met Roses and Butterflies. Wil jij de miniatuurcreaties nog eens terugzien? Kijk dan hier de aflevering terug (aflevering 23 seizoen 5)!

Dieren van Piet

Dierenarts Piet laat je kennismaken met de ontzettend lieve Puck. Deze rustige hond is negen jaar oud en is op zoek naar een fijn baasje. Puck is energiek, houdt enorm van balletjes en is een échte knuffelbeer! Wil jij meer weten over deze lieve kameraad? Lees hier alles over Puck en hoe je hem kunt adopteren!

Daarnaast behandelt Piet de kijkersvraag van deze week: hoe bepaal je welk huisdier bij jou past? Wil je het nog eens terugzien? Bekijk dan hier de aflevering terug of lees in dit artikel alles wat je moet weten over welk huisdier bij jou past!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 23.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van