Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 12 | 14 februari 2023

Het is Valentijnsdag, dus voor Hugo de uitgelezen kans om extra uit te pakken met een romantisch driegangenmenu. En verder in deze aflevering: ons klusteam maakt de zolderkamer af, Zamarra leert hoe je verstoppingen in huis kunt voorkomen én Thirza plukt allerlei ingrediënten uit de natuur voor een heerlijke spabehandeling.

Koken met Hugo: het valentijnsdiner

Maak indruk op jouw geliefde valentijn met het romantische driegangendiner van Hugo! Wat dacht je van een zoete salade van biet en sinaasappel als voorgerecht, spaghetti met garnalen in wodkaroomsaus als hoofdgerecht en als dessert een overheerlijke suikerharttaart met rozenroom én passievrucht? Klinkt lekker he?! Bekijk hier het recept.

Zolderkamermetamorfose 2/2

Stylist Roy gaat aan de slag met de finishing-touch door nog een bijpassende DIY-wanddecoratie te maken. Hierdoor komen alle kleuren écht mooi samen. Daarnaast is Patrick natuurlijk ook hard aan het werk geweest met het laatste onderdeel: het bureau. Om er een handig extraatje aan toe te voegen, maakt hij een kabelgoot die alle kabels netjes opbergt waardoor het er netjes en georganiseerd uitziet! Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk hier het eindresultaat of kijk de aflevering terug op Videoland.

Een thuis-spa met Thirza 

Heb jij regelmatig zin in een heerlijke spa-ervaring, maar laat je dat vaak achterwege om geld te besparen? Niet nodig! Thirza (@thirza.krullenkruiden) laat zien dat je een heerlijk voetenbadje met scrub en badzout kunt maken door ingrediënten uit de natuur te verzamelen. De ultieme manier van ontspanning na een lange dag. Wil je zien hoe? Bekijk hier de aflevering.

De knusse woning van Rowena 

Rowena (@rohouseproud) woont samen met haar man en vier kinderen in een rijtjeshuis. Toch is er aan ruimte geen gebrek! Met een aantal creatieve oplossingen hebben ze genoeg ruimte weten te creëren, én het is ook nog eens prachtig ingericht! Hoe ze dit heeft gedaan zie je hier.

Voorkom verstopping met deze tips!

We denken wel te weten wat er wel en niet door de afvoer kan, maar toch gaat dit nog geregeld mis. Huishoudcoach Zamarra Kok geeft daarom een opfriscursus zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over een verstopte afvoerpijp. Voorkomen is immers beter dan genezen, dus bekijk de aflevering terug op Videoland als je 'm hebt gemist!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 12.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van