Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 7 | 7 februari 2023

Vandaag staat er weer een veelbelovende aflevering op het programma, met onder andere stylingtips, creatieve DIY's en handige opruimtips van Galit. Daarnaast wanen we ons in de Indiase keuken met Hugo én wordt er hard geklust in de woonkamer in Velserbroek waar Patrick de laatste hand aan legt.

Koken met Hugo: Zelfgemaakte naan met vissticks, kruidige kormasaus en zoetzure ui

Vandaag reist Hugo af naar de Indiase keuken. Hugo laat zien hoe je heel makkelijk zelf naan – ook wel 'platbrood' – maakt. Deze serveert hij met een curry waar hij een lekkere twist aan geeft. Wil je dit recept uitproberen? Lees het hier terug!

Woonkamermetamorfose 2/2 

Gisteren zag je al hoe Patrick en Floortje begonnen aan de veelbelovende woonkamer van Cindy en Yorinn in Velserbroek, en vandaag zetten ze de puntjes op de i en zien we het eindresultaat. Patrick maakte een te gekke maatwerkkast én een leuk speelhoekje voor hun zoontje. Floortje knapte hiervoor een simpel stoeltje op met een prachtige stof en zorgde voor de styling van de woonkamer. Benieuwd hoe ze te werk gingen? Bekijk hier de aflevering terug of bekijk hier de foto's van het eindresultaat!

Binnenkijken bij... Marloes

Marloes (@loesinterieurdesign) en geeft je een kijkje in haar prachtig gestylede woning in Ede. Het interieur is een mix van Scandinavische stijl, met warme tinten en rustige patronen, gecombineerd met klassieke en industriële stijlen. Wil je nog eens binnenkijken en inspiratie op doen? Kijk de aflevering hier terug!

Eigen mini jungle in huis met luchtplantjes

Sander (@trendyairplants) neemt je mee naar zijn plantenatelier, waar hij diverse creaties met Tillandsia's maakt, oftewel 'luchtplantjes'. Zo zie je hoe je met zijn toffe glow in the dark kwallen je slaapkamer een betoverende look kunt geven. Ook geeft hij tips over hoe je de plantjes het beste kunt verzorgen. Benieuwd geworden? Bekijk hier de aflevering terug.

Opruimtips van Galit

Opruimcoach Galit geeft een aantal handige tips om de veiligheid in je huis te vergroten. Van het opruimen van de gang – en tevens de vluchtroute – tot aan afdekplaatjes van het stopcontact. Wil je graag nog eens de tips terugzien? Bekijk hier de aflevering terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 7.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van