Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 6 | 6 februari 2023

We hebben vandaag weer wat moois op het programma staan: Hugo bereidt een lekkere Franse specialiteit, we starten met een leuke woonkamermetamorfose en we nemen een kijkje bij een Engelse cottagetuin. Tot slot showt Timothy zijn passie voor motoren en krijg je tips over hoe je die voornemens die je begin dit jaar waarschijnlijk hebt gemaakt nu een maand later nog steeds vol kunt houden.

Koken met Hugo! 

Hugo duikt vandaag de Franse keuken in, want hij zet een heerlijke cassoulet op tafel. Oftewel: een Franse bonenstoof. Daarnaast maakt hij nog verse appelmoes voor bij het toetje. Klinkt misschien gek, maar Nederland blijkt volgens Hugo één van de weinige landen te zijn die doorgaans geen appelmoes bij het dessert gebruikt. Daar brengt hij vandaag verandering in! Kook je mee? Bekijk hier het recept!

Woonkamermetamorfose 1/2

Cindy en Yorinn wonen samen met hun twee jonge kinderen in Velserbroek. Ze wonen hier met heel veel plezier, maar ze hebben wel wat moeite met hun interieur. Ze komen er samen maar niet uit wat hun woonkamer nou echt gezellig zou maken. Gelukkig schiet Patrick te hulp. Bekijk de aflevering terug om te zien hoe hij samen met het klusteam van start gaat. Morgen zie je het eindresultaat! 

Goede voornemens ook écht volhouden

Veel mensen beginnen het nieuwe jaar met het goede voornemen om gezonder te leven en meer te sporten. Maar… hoe staat het er nu een maand later mee? Heb je moeite om het vol te houden of misschien zelfs al opgegeven? Bart Dekker (@Bartdekker84) geeft je tips en trucs om je motivatie vol te houden en niet alleen maar bij het idee te laten. Niet voor een bepaalde periode, maar eigenlijk gewoon voor de rest van je leven. 

Buitenkijken in een Engelse cottagetuin

In Oosterbeek wist Els (@Elsdeweijer) een verwaarloosde met onkruid overwoekerde tuin helemaal om te toveren tot een prachtige Engelse cottagetuin. Het huis was immers al in Engelse cottagestijl, dus ook de tuin moest daar natuurlijk op aangepast worden. Een flink project, aangezien de tuin maar liefst 1400m² is. Hoe ze dit heeft gedaan en wat het resultaat is zie je in de aflevering

Custom made motors

Timothy (@thepowerbrick) ontwerpt én maakt custom made motors. Dit zijn vaak oude, Duitse motors die hij ombouwt tot caféracers. Daarnaast maakt hij ook zelf onderdelen zodat anderen motorliefhebbers ook zelf thuis aan de slag kunnen om hun hun eigen custom made motor te kunnen bouwen. Aflevering terugkijken? Dat kan hier

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 6.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van