Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 5 | 3 februari 2023

Vandaag staat er weer een bomvolle aflevering op het menu vol inspiratie, tips en natuurlijk lekkere gerechten. Zo kijken we binnen een prachtige, verbouwde woonboerderij én leren we hoe je erachter komt welke kleur jou het beste staat. En Hugo duikt de keuken in voor een Italiaans getinte skiborrelplank.

Koken met Hugo!

Vrijdag betekent bijna altijd ‘borrelplankdag’, maar wel iedere keer met een ander thema natuurlijk. Vandaag bereidt Hugo allerlei lekkere gerechtjes voor zijn Italiaanse skiborrelplank. Klinkt goed he? Lees hier het recept terug! 

Upcycle DIY: drankkast maken 

Dat je door upcyclen geweldige en unieke meubels kunt maken hebben we al meerdere keren gezien bij Martine en Patrick. En ook vandaag flikt Patrick het weer. Hij tovert een oude kast om tot stijlvolle drankkast. Aflevering terugkijken om te zien hoe hij dit aanpakt? Dat kan hier (aflevering 5 van seizoen 5)! 

Stylingadvies: deze kleur staat jou het mooist 

Kleur doet niet alleen ontzettend veel in je interieur, maar ook in je outfit is het erg bepalend voor de uitstraling. Stijlcoach Mariëlle (@Marielle_meurs) legt uit hoe je erachter komt welke kleur het beste bij jou past. Een belangrijk onderdeel daarvan is de kleuranalyse, waarbij ze op zoek gaat naar de kleuren die het mooist matchen met onder andere je huidskleur en je ogen. Hoe ze dit doet kun je terugzien in de aflevering

Binnenkijken in een verbouwde woonboerderij

We nemen een kijkje in de prachtige, verbouwde woonboerderij van Judith op het voormalige eiland Schokland midden in de Noordoostpolder. Ze heeft van de oude koeienstallen een warme plek weten te maken voor haar en haar gezin. Gemist? Kijk de aflevering hier terug om een kijkje in deze prachtige woning te nemen! 

Buitenkijken bij… een prachtige tuin met een grote bloemenzee

De tuin van Lindia (@Lindia_op_t_wilgenperk) is enorm! De afgelopen jaren heeft ze zelf met haar maneen huis gebouwd op een lap grond en daarbij ook de tuin helemaal aangelegd. Biodiversiteit en balans in de tuin is voor hen het belangrijkst. Ze wilden een tuin vol leven die volledig ecologisch verantwoord is. De tuin is gevuld met bloemen die om en om groeien en bloeien zodat het altijd een kleurrijk geheel is. Wil je de tuin nog eens bekijken? Je kunt de aflevering hier altijd nog eens zien.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 5.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van