Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 4 | 2 februari 2023

Vandaag rondt Tom de tuinverbouwing af en zet hij een prachtig resultaat neer: een heerlijke patio tuin in Spaanse sferen. Wat eveneens heerlijk is, is het recept dat Hugo op tafel zet, namelijk lichtpittige mosselen met loaded zoete aardeppelfrietjes! Tot slot zien we nog een te gekke DIY van Martine én kijken we binnen in een bijzonder mooie bisschopswoning in Haarlem.

Koken met Hugo!

Vandaag bereidt Hugo een heerlijk mosselgerecht met een Koreaanse twist. Oftewel: lekker lichtpittig! Daarbij serveert hij ‘loaded fries’. “Zoete aardappelfrietjes, maar dan een beetje leuk aangekleed”, zoals Hugo het noemt. Krijg je al trek? Lees hier het recept om het thuis zelf te maken.

Tuin metamorfose 2/2

Gisteren maakte Tom al een vliegende start in de Spaanse patio tuin in Heemstede, samen met zijn team. En vandaag zet hij de puntjes op de i, mét een geweldig resultaat waar de bewoners ontzettend blij mee zijn. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het eindresultaat!

DIY

Een mooie kast kan je interieur écht een upgrade geven en voor een luxe sfeer zorgen. Maar het leuke is toch wel dat je echt niet diep in de buidel hoeft te tasten voor zo’n kast. Zo laat Martine vandaag zien hoe je een oude kast gemakkelijk om kunt toveren tot een chique pronkkast mét verlichting, waar je je mooiste boeken en accessoires in kunt zetten. Zien hoe ze dit heeft aangepakt? Je kunt de aflevering hier terugkijken.

Binnenkijken bij…

Sommige panden hebben zo veel geschiedenis dat het extra bijzonder is om er te wonen. Dat geldt ook voor het huis van Annemarie (@annemar29). Zij woont in een oud pand uit 1880 in het centrum van Haarlem, dat vroeger diende als bisschoppelijk paleis. Haar woonkamer is bijvoorbeeld vroeger de werkkamer van de bisschop geweest en ze slaapt in de slaapkamer van de bisschop. En de styling? Die klopt tot in de puntjes. Kijk de aflevering hier terug om een kijkje in deze prachtige woning te nemen! 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 4.

Niks
Lees ook:
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van