Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 3 | 1 februari 2023

Vandaag is dierenarts Piet in de studio met een hele lieve pup genaamd Nola. Hij geeft vandaag namelijk uitleg en nuttige informatie over het gebit van jonge hondjes. Hugo maakt een heerlijke boerenkoolrisotto met een frisse salade en Tom gaat samen met zijn team van start in een Spaanse patio. Ook nemen we een kijkje in een prachtig verbouwde woonboerderij en zien we tot slot hoe Jennifer zelf warme dekens haakt.

Koken met Hugo!

Hugo bereidt vandaag een heerlijke risotto met als hoofdingrediënt boerenkool. Een bijzonder lekkere combinatie. Daarnaast maakt hij een frisse salade van bloedsinaasappel. Klinkt goed he? Lees hier het recept om het thuis zelf te maken.

Binnenkijken bij…

Een prachtige boerderij met veel groen is natuurlijk al een echte droom. De woonboerderij van Annelies en René (@krappesokken) uit 1883 is volledig verbouwd en helemaal naar eigen smaak ingericht. Benieuwd naar het eindresultaat van deze gave verbouwing? Bekijk dan hier het item terug.

Tuin metamorfose 1/2

Tom is afgereisd naar Noord-Holland om zijn hulp te bieden aan Carla en Ruud. Ze zijn sinds kort verhuisd naar hun nieuwe huis, maar weten nog niet helemaal hoe ze de tuin het beste kunnen indelen én hoe ze het kindvriendelijk kunnen maken voor hun kleinkinderen. Bekijk hier de aflevering terug om te zien hoe Tom van start gaat. Morgen zie je het eindresultaat! 

Dierenarts Piet

Dierenarts Piet heeft Nola meegebracht naar de studio, een lieve puppy van een paar maanden oud. Hij gaat het hebben over het gebit van jonge hondjes en van volwassen honden. Hij geeft nuttige informatie en handige tips over de juiste verzorging. Wil jij hier alles over weten? Bekijk dan hier de aflevering terug.

Dekens haken

Oud atlete Jennifer (@crochetdoneright) heeft iets bedacht op de kou in huis wanneer je je verwarming tegenwoordig wat lager zet. Ze haakt heerlijke warme dekens waar je niet alleen onder kunt kruipen, maar die je ook kunt aantrekken. Benieuwd naar deze ontwerpen? Bekijk dan hier het item terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 3.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van