Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 2 | 31 januari 2023

Vandaag bereidt Hugo een ovenschotel mét een verrassend toetje. Martine en Floortje zetten de puntjes op de i van de woonkamer van Marjolein in Veenendaal en Cynthia legt uit hoe je zelf zalf tegen blauwe plekken maakt van allerlei wortels en planten. Verder nemen we een kijkje in het prachtige interieur van Cindy en tot slot geeft Zamarra een aantal huishoudelijke tips die van pas komen als je huisdieren hebt.

Koken met Hugo!

Hugo pakt vandaag lekker uit met een Hollandse touch. Hij maakt een ovenschotel met aardappelen en Zeeuws spek. Daarnaast bereidt hij een heerlijk toetje van appels met vulling van bitterkoekjes. Dat wordt smullen! Lees hier hoe je het recept zelf kunt maken.

Metamorfose 2/2

Vandaag maken Martine en Floortje de woonkamer van Marjolein af in Veenendaal. De woonkamer miste vooral sfeer, maar daar heeft het klusteam uiteraard verandering in gebracht. Gisteren hebben ze al een vliegende start gemaakt, maar vandaag zetten ze de puntjes op de i. Benieuwd geworden? Bekijk het eindresultaat.

Blauwe plekken zalf maken

Een blauwe plek of een kneuzing heb je snel opgelopen, vooral jonge kinderen hebben hier snel last van. Biologiedocente Cynthia (@kruidenvrouw_van_heemstede) heeft een recept gemaakt waarmee je zelf een zalf kunt maken om blauwe plekken te verhelpen. Nieuwsgierig? Bekijk hier het item terug.

Binnenkijken bij…

Je interieur zomaar veranderen zonder dat je partner er vanaf weet, dat doet Cindy (@cinterior_) geregeld. Ze verandert de kleur van de muren in huis regelmatig en haar man vindt dat allemaal prima. Ze heeft een prachtig jaren dertig huis in Haarlem die ze in de Scandinavische stijl heeft ingericht. Wil je ook even binnenkijken? Bekijk hier het item terug.

Tips van Zamarra

Het hebben van een lieve pluizige dierenvriend is natuurlijk supergezellig. Toch kan het soms best wat schoonmaakwerk zijn. Zamarra heeft hier gelukkig hele handige tips voor. Benieuwd naar deze tips? Bekijk dan hier het item terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 2.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van