Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 1 | 30 januari 2023

Yes! Een gloednieuw seizoen van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven is weer van start! Iedereen is gezellig van de partij en er staat weer een bomvol programma op het menu. Zo gaan ze samen aan de slag om het buitenzitje van de boerderij een upgrade te geven. Martine maakt hiervoor een mooi wandpaneel, Patrick stort zich op de tuintafel en Tom zorgt voor de plantjes. Verder nemen we een kijkje in een grote familietuin, zien we een creatieve DIY en er wordt gewerkt aan een woonkamermetamorfose.

Het wordt weer een seizoen met prachtige huis- en tuinmetamorfose, handige klustips, lekkere gerechten, creatieve DIY's en nog veel meer. En ook vandaag staan er weer leuke items op het programma: 

Koken met Hugo!

Hugo trapt af met een gerecht uit Mexico en maakt heerlijke taco's met krokante lekkerbek, een frisse salsa, guacamole en koolsla. Heerlijk met alles erop en eraan. Wil jij dit ook maken? Bekijk dan hier het recept.

Metamorfose 1/2

Marjolein woont sinds ruim vijf jaar in een verandawoning in Veenendaal. Ze is hartstikke blij met het huis, maar ze mist sfeer, kleur en gezelligheid en weet niet zo goed wat ze met de woonkamer moet doen. Ons klusteam weet hier wel raad mee en gaat aan de slag. Benieuwd geworden? Bekijk hier hoe ze van start gaan, morgen zie je het eindresultaat! 

Buitenzitje van de boerderij opknappen

Buiten op de boerderij is het een beetje een treurige bedoening. Het team is daarom aan de slag gegaan om dit hoekje gezellig te maken. Patrick laat zien hoe je een verweerde tuintafel weer prachtig opknapt, Martine laat zien hoe je een kunstzinnig buitenschilderij maakt van graffiti en Tom behandelt een paar leuke vroegbloeiers. Nieuwsgierig naar alle tips en werkzaamheden? Bekijk dan hier het item terug.

Lampenkappen van vilt

Een leuke lampenkap kan echt iets doen voor je interieur. Anne (@viltaanzeelight) maakt prachtige lampenkappen van natuurlijke materialen. Ze gebruikt hiervoor vilt en maakt erg mooie creaties. Benieuwd naar deze kappen? Bekijk dan hier het item terug.

Buitenkijken bij…

Joyce (@Joyce.oomen) woont samen met haar familie in Breda. Ze hebben rondom hun huis een grote en vooral prachtige tuin, die al jaren in bezit van de familie is. Er groeien prachtige planten en leven bijzondere dieren, wat de tuin extra speciaal maakt. Nieuwsgierig? Bekijk hier het item terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 1.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van