Ga naar de inhoud
RTL Wonen

5 van onze favoriete binnenkijkers van Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Beeld © Marloes van Breeschoten (@Loesinterieurdesign)

We vinden het heerlijk om binnen te kijken in andermans interieur. Zeker als de bewoners er zorg en aandacht aan besteden en er hun eigen draai aangeven. En daarom zijn de binnenkijkers van Eigen Huis & Tuin Lekker Leven ook één van onze favoriete rubrieken van het programma. Ook afgelopen seizoen zagen we weer pareltjes voorbij komen. We blikken terug met 5 van onze favoriete binnenkijkers van afgelopen seizoen:

@Cinterior_ 

Cindy Moonen – ook wel bekend als @Cinterior_ – zorgt zorgt voor een persoonlijk, sfeervol interieur met oog voor de toekomst. Ze creëert graag een plek waar ze samen met haar gezin kan genieten. Een plek waar geleefd mag worden en waar je tot rust kunt komen. 

@Dailydoseofgoldie

Bij Wies Beijen – oftewel @Dailydoseofgoldie – vindt het belangrijk dat het interieur een afspiegeling is van wie jij bent, vol kleur en warmte. Ze houdt van een kleurrijk en gewaagd interieur, maar zorgt wel dat het helemaal in balans is.

@Bijmona

Mona van Osnabrugge (@Bijmona) heeft samen met haar gezin een huis gekocht die in originele staat was. Zo had het huis nog prachtige paneeldeuren, een suite en natuurlijke schouwen. Alle originele details hebben ze laten zitten, maar de rest van het huis en interieur hebben ze op een prachtige manier gemoderniseerd naar het comfort van nu.

@Loesinterieurdesign

Marloes van Breeschoten (@Loesinterieurdesign) creëert in huis een fijne woon- én werkruimte. Ze begint met het maken van een goede indeling en eindigt met een passende styling. Op deze manier zorgt ze voor een prachtig en sfeervol interieur.

@Lauraverschuur

Laura Verschuur (@Lauraverschuur) houdt van neutrale kleuren die je voorzien van het zen-gevoel. De rustige en lichte kleuren én variëteit aan zachte texturen in de verschillende items in haar interieur zorgen voor een prachtig geheel.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: