Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 164 | 15 december 2022

Een minimalistisch interieur is de afgelopen jaren een grote trend geweest. Maar maximalist Quirine houdt juist van het tegenovergestelde en woont in een paradijs vol met vintage spullen. Verder maken Tom en het team de tuin af in Hoogvliet, maakt Martine een gerecycled theekastje en kookt Hugo een smeuïg Vietnamees gerecht.

Koken met Hugo!

Gekaramelliseerde ui heb je vast wel eens gegeten, maar heb je ook wel eens van gekaramelliseerd vlees gehoord? Hugo laat het vandaag zien met zijn gestoofde Vietnamese buikspeklappen, die je heerlijk kunt eten met de geroosterde broccoli en rijst. Uiteraard geeft hij je ook weer allerlei handige tips. Kook je mee?

Binnenkijker bij

De maximalist Quirine (@quirinebrouwer) woont in een vintageparadijs van ongeveer 55m². Ze is dol op het wisselen van interieurstijl. Op dit moment is ze vooral een liefhebber van boeken, oude spullen en prints. Dit zie je dan ook overal terug in haar interieur! Benieuwd geworden? Bekijk de aflevering hier terug!

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Tuinmetamorfose 2/2

Gisteren begon Tom al met het team aan de tuin van Niels en Annemiek, en vandaag is dan eindelijk het eindresultaat van hun harde werken te zien. De grote bomen zorgden voor ongelukkig veel schaduw en zijn daarom vervangen voor andere boompjes die beter in de tuin passen én inkijk beperken. Benieuwd wat er nog meer is veranderd? Bekijk hier het eindresultaat

DIY met Martine

Wist je dat thee (na water) het meest gedronken drankje ter wereld is? Daarom verdient dit populaire drankje een eigen hoekje in huis volgens Martine. Ze upcyclet een oud kastje tot een verrassend leuk thee kabinet. Je maakt hem bovendien gemakkelijk zelf. Bekijk hier hoe.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 164.

Dit is een artikel van