Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 159 | 8 december 2022

Vandaag vindt Hugo het tijd voor iets speciaals in de keuken, dus maakt hij een heerlijk visgerecht in Maleisische stijl. Martine gaat aan de slag met een leuke DIY die alles te maken heeft met het WK én we nemen een kijkje in het bohemian interieur van Anke. Tot slot maakt Tom de tuin af in Nieuwegein.

Koken met Hugo!

Hugo maakt een heerlijk visgerecht uit de oven. Hij bereidt makreel in de vers gemaakte boemboe sambal met kokosrijst en komkommer. Heb jij ook zin in dit visgerecht? Lees dan hier het recept.

Metamorfose 2/2

Martin en Liesbeth waren hun dicht betegelde tuin helemaal zat en wilden het liefst veel meer groen. Ze hebben de hulp ingeschakeld van Tom en het hele tuinteam. Gisteren heeft Tom de tuin al tegelvrij gemaakt en vandaag is het tijd voor het groen. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk hier hoe Tom de tuin heeft opgeknapt.  

DIY

Het WK is in volle gang en morgen wordt de kwartfinale alweer gespeeld. Martine heeft daarom een leuke en vooral sportieve DIY. Ze laat zien hoe je een voetbaldoeltafel kunt maken van een tweedehandstafel. Wil jij zelf ook z’n tafel maken? Bekijk hier hoe je dat doet.

Binnenkijken bij…

Anke (@onze.casa) is gek op warmte en vintage in haar interieur. We kijken bij haar binnen en krijgen te zien dat deze combinatie erg goed bij elkaar past. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het item terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 159.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van