Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 158 | 7 december 2022

Vandaag bereidt Hugo een zalig soepje met aardperen en gebrande hazelnootjes en dierenarts Piet heeft viervoeter Benji meegenomen en vertelt alles over gestreste hondjes. Verder kijken we naar een oude sportzaal die helemaal is omgetoverd tot prachtig gezinshuis én we zien hoe Tom van start gaat met de tuinverbouwing van Liesbeth en Martin. Tot slot laat Fleur zien hoe je van acrylverf te gekke kunstwerken maakt.

Koken met Hugo!

Hugo maakt een heerlijk soepje met bijzondere ingrediënten. Hij bereidt het soepje met aardperen en gebrande hazelnootjes. Daarnaast maakt hij een gegratineerd stokbroodje met paddenstoelen en kaas. Een heerlijk, vullend gerecht voor tijdens de koudere dagen. Wil jij weten hoe je dit maakt? Lees hier het recept.

Dierenarts Piet

Piet heeft vandaag de lieve viervoeter Benji meegenomen. Dit jonge hondje vindt alles nog erg spannend en dat merk je aan zijn gedrag. Benji zoekt nog een huisje en vindt het moeilijk om met veel prikkels om te gaan. Piet legt uit hoe je met deze stres kunt omgaan en hoe je de angst kunt wegnemen. Benieuwd naar de tips van Piet? Lees ze hier.

Tuinmetamorfose 1/2

Martin en Liesbeth zijn helemaal klaar met alle tegels in de tuin en willen het liefst veel meer groen en levendigheid zien. Tom weet natuurlijk als geen ander hoe je een tuin de gewenste groene sfeer kunt geven. Hij reist af naar Nieuwegein en gaat de tuin een lekkere, groene opknapbeurt geven. Benieuwd hoe Tom te werk gaat? Bekijk de aflevering hier terug.

Binnenkijken bij…

Marloes en Chris hebben samen een heel bijzonder huis (@oostwesthoofdbest). Ooit was het een sportschool, maar deze hebben ze helemaal omgetoverd tot een prachtig gezinshuis. Nieuwsgierig geworden hoe dat eruitziet? Bekijk dan hier de aflevering terug.

Kunstwerken van acrylverf

Met acrylverf kun je prachtige kunstwerken maken. Maar waar dit meestal met een kwast gebeurt, doet Fleur (@fluidartfleur) dit op een nét even andere manier. Nieuwsgierig naar de werkwijze van Fleur? Bekijk dan hier het item terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 158.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van