Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 157 | 6 december 2022

Dinsdag is volgens Hugo de perfecte dag om niet te moeilijk te doen in de keuken. Hij zet daarom vandaag een cheeseburger met een frisse koolsalade op tafel. Verder wordt de speelkamer in Huizen afgemaakt en gaat Zamarra de strijd aan met huisstofmijt. En omdat de feestdagen voor de deur staan gaan Gwen van Poorten en onze klusjesman Oscar een leuk alternatief voor een kerstboom maken. Ook Renee is gek op kerst en laat zien hoe je met natuurlijke elementen een prachtig kerstcadeau kan maken.

Koken met Hugo!

Vandaag maakt Hugo een heerlijke cheeseburger met daarnaast een frisse koolsalade. Een populaire combinatie uit Amerika. De koolsla bereidt hij met meerdere soorten kool en zoete rozijnen. Wil jij dit zelf ook maken? Lees dan hier het recept.

Metamorfose 2/2

Lucas en Tijn hebben een riante speelkamer, maar toch spelen ze er nooit. De kamer is dan ook een tikkie sfeerloos en niet echt uitnodigend voor de jongens. Het klusteam wist hier wel raad mee en begon gisteren al met het opknappen van de kamer. Vandaag zetten ze de puntjes op de i met de styling en krijgen we het eindresultaat te zien. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het eindresultaat of kijk de aflevering terug.

Zelfgemaakte cadeautjes

Renee is gek op het ontwerpen én maken van kerstcadeautjes (@homemade_with_green) met materialen die direct uit de natuur komen. Benieuwd hoe ze te werk gaat? Bekijk hier het item terug.

DIY

Gwen van Poorten is gek op kerst en kijkt altijd erg uit naar dit feestelijke moment. Ze wil haar goede vriend Sander verrassen met een leuk kerstcadeau. Samen met klusser Oscar gaan ze samen een houten kerstboom maken. Ben jij benieuwd naar deze creatie? Bekijk hier het item terug.

Tips van Zamarra

Veel Nederlanders zijn allergisch voor huisstofmijt. Om hier niet te veel last van te ervaren moet je zorgen dat je huis erg schoon is. Zamarra heeft een aantal tips om de strijd tegen de huisstofmijt tegen te gaan. Ben jij benieuwd naar deze tips? Lees ze hier.  

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 157.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van