Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 156 | 5 december 2022

Het is sinterklaasavond en daarom maakt Hugo een simpel gerecht, zodat daarna alle aandacht naar het feest kan gaan. Hij kookt een makkelijk eenpansgerecht met een heerlijk toetje. Patrick en Roy beginnen vandaag aan de metamorfose van een hele leuke speelkamer voor twee broertjes. En we nemen vandaag een kijkje in de veelzijdige tuin van Landgoed Klarenbeek en in een schattige tiny house van Britt en Bas. Ten slotte kijken we mee in de visrokerij van Geert.

Koken met Hugo!

Het is vandaag een avond waarop iedereen zich het liefst focust op de pakjes en op het feestelijke samenzijn. Daarom kookt Hugo een simpel eenpansgerecht. Hij bereidt bonen met eieren in tomatensaus en hij maakt er een toetje bij van vanillerijst met rozijnen. Wil jij dat ook maken? Lees dan hier het recept.

Speelkamer metamorfose 1/2

De ouders van Lucas en Tijn uit Huizen schakelden de hulp in van ons klusteam. Ze wilden graag een speelkamer voor de kinderen. Die kamer hadden ze zelf al gecreëerd, alleen was de kamer erg sfeerloos en saai. Het klusteam gaat daarom aan de slag om er iets moois van te maken. Benieuwd naar de ideeën van het team? Bekijk dan hier de aflevering terug om te zien hoe ze van start gaan. Morgen zien we het eindresultaat! 

Landgoed Klarenbeek

Een landgoed dat al meer dan 250 jaar in het bezit is van de familie is ontzettend leuk, maar vraagt ook om veel onderhoud. Catherine en haar familie doen dat echter met hart en ziel in het Gelderse Klarenbeek (@landgoedklarenbeek). Ben jij benieuwd naar dit landgoed? Bekijk dan hier de aflevering terug.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Britt en Bas wonen in een unieke vrijstaande woning in Rotterdam. Dat klinkt misschien als een woning met gigantische afmetingen maar de waarheid is anders. Ze wonen namelijk in een tiny house (@bnbgotiny). Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze schattige woonplek? Bekijk dan hier de aflevering terug.

Visrokerij

Een vette vis is op z'n tijd heel erg gezond. En die vis hoeft echt niet altijd uit het buitenland te komen. Er komt namelijk ook heel veel heerlijke vis uit de Noordzee. Geert rookt deze vis nog altijd op ambachtelijke wijze (@visrokerijsmeding). Benieuwd hoe Geert te werk gaat in zijn visrokerij? Bekijk dan hier de aflevering terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 156.

Dit is een artikel van