Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 154 | 1 december 2022

De feestdagen komen er weer aan en de post- en pakketbezorgers hebben het er maar druk mee. Patrick klust daarom een handige postbak waarmee je het niet alleen makkelijk maakt voor jezelf, maar ook voor de bezorgers. Verder maakt Sandra heerlijke walnootkoekjes en knoflookgarnalen, ook nemen we een kijkje in een oude boerderij én rondt Tom de gezamenlijke tuin in Noordwijk af!

Koken met Sandra!

Sandra maakt vandaag snelle, zoete walnootkoekjes die je al binnen een kwartiertje uit de oven kan halen. Ideaal als je snel iets op tafel wil zetten voor de visite. Ook maakt ze een lekker gerecht van knoflookgarnalen met polenta en prei. Kook je mee?

Tuinmetamorfose 2/2

Tom en zijn team gaan verder met de gezamenlijke tuin van de woongroep in Noordwijk. Lynn en Hermine willen het liefst dat het een gezellige tuin wordt, waar ze allemaal van kunnen genieten. Na het leeghalen en het aanleggen van de rolstoelvriendelijke paden en de pergola is het nu tijd om aan de slag te gaan met de fruitbomen. Bekijk hier het eindresultaat.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY met Patrick

Wil jij nog snel cadeautjes voor de feestdagen laten bezorgen maar weet je niet zeker of je wel thuis bent? Daar heeft Patrick een handige oplossing voor. Hij laat zien hoe je een pakketjeskist maakt die er ook nog voor zorgt dat niet iedereen jouw pakketje eruit kan halen. Lifehack! Bekijk hier hoe je hem zelf maakt, of wint!

Binnenkijken bij…

Nica (@boerderij_1850) heeft een oude schuur omgetoverd tot een woonhuis. Met haar gezin woont ze in een industriële én hotelchique woning, waar de oude elementen van de boerderij bewaard zijn gebleven. Terwijl ze je meeneemt in een rondleiding door het huis, vertelt ze alles over hoe ze het interieur heeft gemaakt en samengesteld. Bekijk de aflevering hier en laat je inspireren!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 154.

Dit is een artikel van