Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 153 | 30 november 2022

Tom en het tuinteam gaan vandaag van start een gemeenschappelijke tuin in Noordwijk en Sandra kookt een verwarmende groentesoep met Indiaas platbrood. Verder nemen we een kijkje in een heel bijzonder snoepwinkeltje én Nika laat zien dat je door sneakers te pimpen een uniek exemplaar kunt creëren. Uiteraard is ook Dierenarts Piet weer van de partij met dit keer... naaktcavia's!

Koken met Sandra!

Sandra maakt een gezonde groentesoep met wortel, pastinaak en zoete aardappel. Verder maakt ze versgebakken Indiaas platbrood (chapati) met een lekkere, hartige chutney. Natuurlijk geeft ze je ook weer handige tips voor in de keuken. Lees hier hoe je het recept maakt.

Dierenarts Piet

Naaktcavia’s, ook wel bekend als skinnycavia’s, zijn toch wel heel anders dan gewone cavia’s met vacht. Piet vertelt je wat de verschillen precies zijn en waar je rekening mee kunt houden bij een huisdier als deze. De aflevering gemist? Bekijk het item hier terug.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Tuinmetamorfose 1/2

Tom is deze week in Noordwijk bij Hermine en Lynn om de tuin van hun gezamenlijke woongroep aan te pakken. Nu is de tuin nog een beetje saai, maar het is de bedoeling dat het een leuke plek wordt om met z’n allen te zitten. Met zes bewoners kan het alleen een uitdaging zijn om een ontwerp voor de tuin te bedenken. Bekijk de aflevering hier terug om te zien hoe ze van start gaan. 

Binnenkijken bij…

Freek en Audrey wonen in een oude snoepwinkel in Tilburg, waar Freek vanaf jongs af aan al snoepjes kwam kopen. Twee jaar geleden is hun grote droom werkelijkheid geworden en hebben ze hier een prachtig woonhuis van kunnen maken. Bekijk het item hier en laat je inspireren!

DIY met Nika

Vanuit haar atelier in Hillegom pimpt Nika (@customs_by_nika) de leukste sneakers, laarzen en zelfs schaatsen. Op haar tablet creëert ze een origineel ontwerp, waarna ze dit op de sneaker verft met behulp van een stencil. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om het zelf te maken. Benieuwd hoe je dit doet? Bekijk het item hier terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 153.

Dit is een artikel van