Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 152 | 29 november 2022

Sandra staat vandaag in de keuken met een verrassend hartig speculaasgerecht die helemaal past bij de Sinterklaassferen. Verder maken Martine en Jasper de woonkamer in Dordrecht af én zie je hoe je zelf de leukste eco-prints kunt maken. Ook leren we je handige tips van Galit voor het opruimen en vouwen van een overvolle kledingkast.

Koken met Sandra!

De kans is groot dat je deze tijd van het jaar wat speculaas in huis hebt gehaald, want het is bijna Sinterklaas! Sandra gebruikt de speculaaskoekjes dit keer op een verrassende manier, namelijk om gehaktballen mee te maken. Erbij maakt ze een lekkere, winterse posteleinstamppot. Kook je mee?

Metamorfose 2/2

Gisteren is het klusteam begonnen met de woonkamer van Brenda en Jur in Dordrecht. Zij hebben een hele lange woonkamer en vonden  allesbehalve smaakvol. Martine is al begonnen met een lange wandkast en stylist Jasper helpt vandaag om de ruimte nog wat extra flair te geven. Bekijk hier het eindresultaat.

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken bij een klus in huis? Meld je dan hier aan.

Niks
Elke week de leukste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Voor Caitlin (@caitlindevisser) is haar huis een soort canvas waar ze haar creativiteit helemaal in kwijt kan. Het resultaat? Een warme en speelse inrichting met terracotta kleuren. Ze woont samen met haar gezin in een eengezinswoning van 63m². Terwijl ze je meeneemt in een rondleiding door het huis geeft ze je handige tips voor een sfeervol interieur. Bekijk het item hier terug en laat je inspireren!

DIY met Amber

De herfst is een mooi seizoen met kleurrijke bladeren die kunstwerkjes op zich zijn. Dit bracht Amber (@ambermaakt) op het idee om er creatieve eco-prints van te maken in haar tuinatelier, waar ze ook workshops geeft. Vandaag laat ze je zien hoe je zelf een mooi decoratief lint maakt. Bekijk de aflevering hier terug!

Opruimcoach Galit

Veel mensen beschouwen kleding en beddengoed vouwen niet als een van hun beste kwaliteiten in het huishouden. Toch moet dit wekelijks of zelfs meerdere keren per week gebeuren voor een opgeruimde kast. Het kan tenslotte enorm veel ruimte schelen. Rollen, stapelen of pakketjes vouwen: Galit leert het je allemaal in de aflevering van vandaag! Lees hier haar handige tips terug! 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 152.

Dit is een artikel van